Haberler

CHP'li Gürsel Tekin HDP ile İttifak Haberlerini Yalanladı

Güncelleme:

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "partisinin, 2015 seçimlerinde HDP ile ittifak yapacağı" yönündeki haberleri yalanlayarak, "CHP'nin bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de müttefiki halk olacaktır, seçmen olacaktır." ifadesini kullandı.

KOMPLO TEORİSİ

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, "iki partinin ittifak yapacağına" ilişkin asılsız haberlerin kaynak alınarak yorumlar yapıldığını, yanlış bilgi üzerine komplo teorileri inşa edildiğini belirtti.

Söz konusu haber ve yorumların ilk kaynakları arasında, AK Parti'nin önemli isimlerine danışmanlık yapan bir yazarın da bulunduğunu, bunun, algı operasyonunun işareti olduğunu ileri süren Tekin, şu görüşleri savundu:

YAPILMAK İSTENEN CHP'YE DÖNÜK BİR ALGI OPERASYONU

"CHP'nin Genel Sekreteri olarak çok açık söylüyorum; yapılmak istenen CHP'ye dönük bir algı operasyonu sahneye koymaktır. İttifak haberlerinin gerçekle yakından uzaktan bir ilgisi yoktur. CHP'nin bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de müttefiki halk olacaktır, seçmen olacaktır. CHP sandıkta AKP'den kurtulmak isteyen, AKP'ye 'dur' demek için mücadele eden, hukuksuzluktan, yolsuzluktan, yoksulluktan kurtulmak için çaba harcayan ve Ortadoğu batağına batmak istemeyen halkla ittifak kuracaktır.

Yolsuzluk ve İŞİD çukuruna batmış iktidarın, hedef şaşırtmak isteyen fitne fesat peşindeki kirli medyasının bu ve benzeri konulardaki haberlerine, yorumlarına kimsenin itibar etmemesi gerekir."

Kaynak: AA / Güncel

Gürsel Tekin Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (16)

BEHCET:

benceMHP YİDE YANINIZA ALIN CMHDP OLSUN LEZİZZBİR ÇORBA OLUR

9
6
yanıtYanıtla
KAAN:

MHP OLMADI OYLAR AKPYE GİTTİ BİRDE HDPYİ DENEYİN

10
3
yanıtYanıtla
ademoğlu:

yapma yav , mhp, ile yaptığınız ittifaka ne demeli

10
2
yanıtYanıtla
kano:

Nevar bunda devrimci dayanışma bunu gerektirir Kılıçdaroğluda kürt alevisi selahattinde.

4
7
yanıtYanıtla
hdp doğru yolda:

cehape ve hedape zaten aynı parti değilmi alevi kürt partileri

6
5
yanıtYanıtla
şaşkın ördek:

30 martta , cumhurbaşkanlığı seçiminde zaten chp ''14'' evet ondört parti ile zaten ittifak etti ya?

9
1
yanıtYanıtla
MU-AY:

AKP HDP;NIN ÖNÜNE BIR KEMIK 12 SENEDIR KEMIRIYORLAR SIZIN SORUNUNUZ ANCAK CHP;LE CÖZÜLÜR:

2
6
yanıtYanıtla
kano:

Yakışır nasıl olsa Hüseyin Aygün pkklısı chp milletvekili değilmi kan çekiyor demekki.

4
3
yanıtYanıtla
samsunli:

La bi bitmediniz Hüseyin aygün denen ergenekoncu midesiyle ülkelere bağlı bir hain nasıl pkk lı olabilir?

yanıt0
yanıt0
Aksakal:

Gursel Tekin Bugune kadar sen soylediysen, K. K tam tersini yapti. . O yuzden bari bu sefer konusma, K. K sana lafini her zamanki gibi yedirir. . Iyot gibi ortada kalirsin. . Saadetten, MHP den devsirme yapan HDP ile isbirligi haydi haydi yapar. .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title