Haberler

CHP Çankaya Adayı Taşdelen'den "Genç Dostu Kent" Sözü

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen, "Habitat-Genç Dostu Adaylar-Genç Dostu Kentler" kampanyasına destek vererek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Alper Taşdelen, "Habitat-Genç Dostu Adaylar-Genç Dostu Kentler" kampanyasına destek vererek iyi niyet sözleşmesi imzaladı. Taşdelen, seçim çalışmalarını yönlendirdiği koordinasyon merkezinde düzenlenen ve "Habitat Yerel Gündem 21" programına bağlı olarak kurulan Ulusal Gençlik Parlamentosu (UGP) Ankara delegelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, "Genç Dostu Kent Aday İyi Niyet Sözleşmesi" imzaladı. "Genç Dostu Adaylar-Genç Dostu Kentler" kampanyasının kendi projeleriyle bire bir örtüştüğüne dikkat çeken Taşdelen, "Genç bir belediye başkan adayı olarak genç arkadaşlarım için çok çalışacağım. Hem gençlerin sorunlarını çözmek için hem de gençlere imkan tanındığında nelerin başarıldığını göstermek için çok çalışacağım" dedi.

Taşdelen, imza töreninde Çankaya'da ve Türkiye'de yeni bir sürecin başladığına dikkat çekerek, "Halkımız artık gençlere fırsat verilmesini istiyor. Bize düşen büyük bir aşkla büyük bir değişime imza atmaktır. Genç arkadaşlarımızla birlikte büyük işlere imza atacağız ve Çankaya'ya gençlik damgasını vuracak" diye konuştu.

UGP Ankara delegesi Barış Uğurlu da karşılarında genç bir aday buldukları için çok memnun olduklarını ifade ederek şu bilgileri verdi:

"Bünyemizde 64 ilde 43 gençlik merkezi, 44 gençlik merkezi alanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu (STK) 42 üniversite öğrenci topluluğu; toplamda ise 129 üye kuruluşu bulunduruyoruz. Bizler üniversitelerin, liselerin sivil gençlik topluluklarının, gençlik merkezlerinin temsilcileriyiz. Amacımız Türkiye'de gençlerin karar alma mekanizmalarına katılımını artırmak ve buradan hareketle yerel ve ulusal politikalara gençlik bakış açısını yansıtmaktır. Çankaya Belediye Başkan Adayı Sayın Alper Taşdelen'in örnek olmasını diliyor bütün belediye başkan adaylarını iyi niyet anlaşmasını imzalamaya çağırıyoruz."

Kaynak: ANKA / Güncel

Alper Taşdelen Türkiye Çankaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title