Haberler

Aylin Nazlıaka: Bir Ceza Ödememiz Gerekiyorsa Bunu Ödeyeceğiz

Güncelleme:

İçtiği sudan rahatsızlanan CHP'li vekil Aylin Nazlıaka, evindeki suyun kuyu suyu çıkması üzerine; " Bir ceza ödememiz gerekiyorsa bunu ödeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, "Ben su konusunun üzerine bu kadar gitmeseydim, bugün bu olayı yaşıyor olmayacaktık. Bir ceza ödememiz gerekiyorsa bunu ödeyeceğiz" dedi.

ASKİ ekiplerinin, CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka'nın oturduğu binada, kuyu suyunun kullanıldığını tespit etmesinin ardından Nazlıaka, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"KUYU SUYU KULLANILDIĞINI BİLMİYORDUM"

Kaptanpaşa Sokak'ta bulunan dairesinin önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nazlıaka, "Bu site zamanında kuyu suyu kullanmaya başlamış. Bu düzen böyle gelmiş böyle gitmiş. Ben bu güne kadar kuyu suyunu kullanıldığını bilmiyordum. Bu zamana kadar hiç site toplantısına katılmadım" diye konuştu.

"SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, kendisini yıldırmaya çalıştığını iddia eden Nazlıaka, "Ey Gökçek; Sen beni yıldıramazsın, sen beni korkutamazsın, sen beni caydıramazsın. Senden korkan senin gibi olsun. Ben bundan sonra da Ankara'nın, Ankaralıların haklarını savunmaya devam edeceğim. Ben hırsızlık mı yapmışım, kaçakçılık mı yapmışım, ben ihaleye fesat mı karıştırmışım, ben kentin arazilerini ranta mı açmışım, ben bu şehrin vatandaşlarının ulaşımdaki fırsat eşitliğini mi gasp etmişim. Ben ne yapmışım. Dünkü programda, yazın ishal vakaları artar. Bu zaten doğal bir şeydir. Peki yazın ishal vakaları artıyor ama 2013 Ağustos-2014 Ağustos'u arasındaki 2,5 katlık ishal vakalarını nasıl açıklayacaksın. Ben bu şehrin milletvekili olarak kendisinden hesap soruyorum. Kendisi de benim sorduğum sorulara yanıt vermek zorundadır. Öyle programlara çıkarak, deneyler yaparak, ağzını musluğa dayayarak falan bu konuyu kapatamaz. Biz bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"ÖDEYECEĞİMİZ BİR CEZA VARSA, TABİ Kİ BU CEZAYI ÖDERİZ"

Bir basın mensubunun, "Hiç su faturası gelmedi mi?" sorusu üzerine Nazlıaka, "Faturalarla eşim ilgileniyor. O yüzden bu konuda hiçbir bilgim yok. Ben bu olaydan da bugün haberdar oldum. Biz eğer bununla ilgili olarak ödeyeceğimiz bir ceza varsa tabi ki bu cezayı öderiz. Bunlarla ilgili olarak ASKİ zaten bir işlem yapacaksa yapacaktır. Biz de bundan kaynaklanan bir ceza ödememiz gerekiyorsa bunu ödeyeceğiz. Ben su konusunun üzerine bu kadar gitmeseydim bugün bu olayı yaşıyor olmayacaktık. Ama bundan dolayı pişman değilim. Aynen bu şekilde Gökçek ile ilgili usulsüzlükleri bundan sonra da ortaya çıkarmaya devam edeceğim. O kendi kirli çamaşırlarından korksun" cevabını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aylin Nazlıaka Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (39)

yinemi olmadı:

ya siz chp liler neden hep gaf yapar kendi kazdığınız kuyuya düşersiniz bilmem ki. . artık klasik olmaya başladınız vallahi güldürdünüz beni. . aynı olay akp saflarında gerçekleşmiş olsaydı o zaman setreyleyin Kılıçta oğlunu kaçak su kulanalar mı dersin hırsızlar mı dersin artık suya kadar hırsızlığı götürmüşler mi dersin artık . . . .

20
5
yanıtYanıtla
osmanlı:

bu yalakalık size yeter

yanıt0
yanıt0
ibrahim altay:

su parsı ödeyen garibanların yanında olan bir parti evde kimin neyi ödediğini bilmiyor. Devleti nasıl yönetecek bunlar. BU HIRSIZLIK DEĞİLMİ?Benin hakkımı yemiş . . . . . . Neden ikdidar olamadıkları belli

23
2
yanıtYanıtla
ÖĞRENCİ:

MELİH ANKARADA SEÇİMİ NASIL ALDI ONU ANLATSIN

8
16
yanıtYanıtla
selim:

sen daha çocuksun anlamazsın.

yanıt0
yanıt0
.:

AYDA 3 LİRALIK FATURADAN DA MI ŞÜPHELENMEDİN DİYE DE SORARLAR ADAMA!

18
3
yanıtYanıtla
Melihin hemşerisi Urfalı KÜRT:

Bu chp liler ne vekişli içtiği kaçak sudan haberleri yok. çok yaşayın sizde Melih abim ölene kadar Ankara Belediye başkanı . sayenizde:))))

19
1
yanıtYanıtla
.:

SÜRAHİ NİNEYE BENZİYOR YAV! HUYU DA AYNI, SÜREKLİ KUSUR BULMA, ARIZA ÇIKARMA, HERŞEY TIPATIP. . .

17
3
yanıtYanıtla
cahilhalkınpartisi:

mustafa sana göre çalmak nedir açıkla allasen

yanıt0
yanıt0
puff:

tipik chp kafası işleri güçleri iftira yalan , dolan sonra işin aslı çıkınca bilmiyordum

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title