Haberler

Chelsea'nin Sahibi, Ruble'nin Değer Kaybetmesiyle Darbe Yedi

Güncelleme:

Chelsea'nin sahibi Rus iş adamı Abramovich, Ruble'nin Dolar ve Euro karşısında değer kaybetmesiyle birlikte bir gecede 450 milyon dolar kaybetti.

Rus Rublesi'nin dolar ve avro karşısında değer kaybetmesi, futbol kulübü sahibi milyarder Rus iş adamlarını milyonlarca dolar zarara uğrattı.

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, Monaco'nun hisselerinin büyük bir kısmını elinde bulunduran Dmitry Rybolovlev ve Arsenal'ın ortaklarından Alisher Usmanov gibi uluslararası ticaret yapan Rus iş adamları, rublenin değer yitirmesi nedeniyle yüz milyonlarca dolar kaybetti.

USMANOV 809, ABRAMOVICH 450 MİLYON DOLAR KAYBETTİ

Rublede yaşanan değer kaybı, dünyanın en zenginleri arasında yer alan 15 Rus iş adamının son 48 saatte toplam 8,65 milyar dolar zarar etmesine neden oldu. Bu iş adamları arasında, büyük futbol kulüplerinin hisselerini elinde bulunduran Abramovich, Rybolovlev ve Usmanov gibi isimler de yer aldı. Üç isim arasında rubledeki krizden en fazla etkilenen iş adamı Usmanov oldu. 809 milyon dolar kayıp yaşayan Usmanov'un toplam mal varlığı değeri 13,4 milyar dolara geriledi. Zararı 449,5 milyon dolara ulaşan Abramovich'in mal varlığı değeri, 12,8 milyar dolara düştü. Kaybı 150,1 milyon dolar olan Rybolovlev'in mal varlığı değeri ise 9,8 milyar dolara indi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roman Abramovich Alisher Usmanov Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (18)

metehan:

ben de dün 5 tl lik iddaa kuponum yattı diye üzülüyodum, şükrediyorum şimdi

13
0
yanıtYanıtla
ANESTEZİST:

Doları euroyu kendı kontrolllu düşüren ya da yükselten çok gizli bir güç var araştırın biraz. . Bu da onların bir oyunu

5
2
yanıtYanıtla
bluesun:

12. 8 milyar doları kalmış vah vahhhhh hemen bir yardım kampanyası yapalım zavallıya

7
0
yanıtYanıtla
Afyonlu:

Darisi bizim AKP ve yandaş zenginlere. . . . süper olmuş. . . bu zenginler kan emici parazitlerden daha berbat. . . AKP de din ticareti yaparak milletin kanini emiyor. . .

3
3
yanıtYanıtla
samsunlu:

bir gecede 500 milyon dolarlar kanzandığıyla telafi eder. . .

4
1
yanıtYanıtla
ML:

zengin zekatini verse dunyada fakir kalmazmis demiis bir arkadasimiz, bende diyorum ki bu akp (ve eskiler sadece akp degil tabi) hiç para çalmasa yolsuzluk yapmazsa en azinden hiçkimse aç kalmaz bakimsizlliktan bebekler olmez

2
1
yanıtYanıtla
sefa:

adamın da kaybettiği o rakam umurundadır sanki:)

3
0
yanıtYanıtla
MuhendisMobil-IOS:

Cok uzucu. Allah yardim etsin hepsine.

3
0
yanıtYanıtla
dadaşMobil-IOS:

he bu adam da parayı ruble olarak saklıyodu zaten

2
1
yanıtYanıtla
HAK YOLU İSLAM:

Vay be kimlerde ne para var bizde KÖLE GİBİ YAŞIYORUZ İŞTE ADAMLARDA 450 MİLYON EURO KAYBEDİYOR TEK GECEDE DÜNYADAKİ TÜM İŞÇİLERİ TOPLASAN HERALDE ÖMÜR BOYU ÇALIŞSALAR BELKİ O PARAYI BİRİKTİREMEZLER DÜNYADA ADALET YOK MALESEF

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title