Haberler

Cem Yılmaz Haberin Zirvesinde

Güncelleme:

Ekim ayında sanat ve eğlence dünyasından magazin sayfalarında öne çıkan medyatik isimler belirlendi.

Medya takibi ajansı Interpress'in sadece yazılı mecrayı kapsayan araştırmasında, geçtiğimiz ay magazin haberlerinde en çok ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın adının geçtiği belirlendi. Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide çıkan haberlerin incelenmesiyle oluşan sıralamada Cem Yılmaz, Ekim ayı boyunca vizyona giren yeni filmi "Pek Yakında" başta olmak üzere toplam 592 haberle ilk sırada yer aldı. Geçtiğimiz ay ikinci sırada yeni yarışma programları ile sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı 368 haberle bulunurken, Türk Pop Müziğinin Minik Serçesi Sezen Aksu da 281 haberle üçüncü sırada yer aldığı tespit edildi.

Interpress'in yaptığı haber araştırmasında, geçtiğimiz ayın magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinde dördüncü sırasında Yılmaz Erdoğan isminin yer aldığı 259 haberle bulunurken, Hülya Avşar'ın ise 238 haberle beşinci olduğu belirlendi. Geride bıraktığımız Ekim ayında magazin sayfaların da yer alan ve haber adetlerine göre oluşan ilk on sırada yer alan diğer ünlü isimlerin Gülben Ergen, Demet Akalın, Seda Sayan, Tarkan ve Murat Boz olduğu saptandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılmaz Ekim Cem Yılmaz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title