Haberler

Cem Yılmaz'dan, 18 Yaşına Giren Maral Büyüksaraç'a 200 Çiçek

Güncelleme:

İş adamı Mete Büyüksaraç'ın kızı Maral Büyüksaraç, 18 yaşına girerken komedyen Cem Yılmaz'dan üzerinde "Daima gülümse" notu iliştirilen 200 çiçek gönderdi.

UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Son dönemde uyuşturucu haberleriyle ön plana çıkan, son olarak kullanmak amacıyla uyuşturucu satın almak suçundan hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istendiği davaya bu suçlamayı reddeden Maral Büyüksaraç, dün 18 yaşına girdi. Babasının destek verdiği Maral Büyüksaraç, Cihangir'de bir arkadaşının evinde doğum günü kutlaması yaptı. Ablası Bergüzar Büyüksaraç'la çektirdiği fotoğrafları paylaşan Maral Büyüksaraç'ı eski sevgilisi Cem Boyner'in kızı Ayşe Boyner de yalnız bırakmadı. Maral Büyüksaraç eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın kendisine sürpriz yaptı. Daha önce kendisi ile yapılan röportajda "Cem'den ayrıldığımız dönem benim golden köpeğim ölmüştü. Gecelerce uyamıyordum, gece bana gelip ilgilenirdi, salonda koltukta uyurdu. Sabah ise hiç birşey olmamış gibi giderdi" diyen Maral Büyüksaraç'a doğum gününde 200 gül yollayan Cem Yılmaz'ın üstüne "Daima gülümse" yazılı not iliştirdiği belirtildi. Twitter'deki hesabında "Yeni yaşımın kutlayan herkese çok teşekkür ederim. Ailem başta olmak üzere tüm arkadaşlarm tanıdıklarım tanımadıklarım hepinizi çok seviyorum" diye yazan Maral Büyüksaraç'ın doğum günü kutlamasına Ayşe Boyner, Esme Madra, Barış Kılıç, Rıza Kocaoğlu da katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Maral Büyüksaraç Ayşe Boyner Cem Yılmaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

ruhi:

ben bu haberden hiç bişi anlamadım mantıklı bişi görmedim, keller körler kendi aralarında bişi yapmıya kalkmış, biride bi gamıyon çiçekl göndermiş, çiçe yazık, yanı

45
2
yanıtYanıtla
gerçeği görmek:

cem yılmaz bu ülkenin sanatçısı zaten değildi hiç bir zaman gavurların piyonudur oynadığı bütün filmlerde subliminal mesaj var videolarını isteyen araştırsın izlesin

20
7
yanıtYanıtla
^^^^^^gülistan^^^^^^:

bende uyuşturucu kullanmadığımı söylüyorum bana kim çiçek verecek:)))

22
3
yanıtYanıtla
Adalet:

Kardeşim bu ülkenin MAHKEMELERİ nerede? Henüz 18 yaşına girmiş bu çocuk. 13-14 yaşında koca adamlar sevgili tutmuş bu çocuğu . Nerede bu SAVCILARIMIZ?

21
2
yanıtYanıtla
Yalnız Tırıtl:

Bu kız yeni 18 ine girmişse. . . Cem yılmaz ve diğer sevgilileri suç işlemiş olmuyor mu? Başkası 18 yaşına girmemiş biriyle sevgili olsa sübyancı diye boy boy haber olur ünlüler yapınca aşk mı oluyor?

21
0
yanıtYanıtla
fırat-72:

15-16 yaşlarında babası yaşındakilerle ilişki yaşamış. Çok iyi meziyetleri varmış gibi takdim ediliyor. Bravo seni yetiştirenlere. . .

19
0
yanıtYanıtla
GaloMobil-IOS:

Bu haberi okuyan sonunda kör olmuş

17
2
yanıtYanıtla
ilkermobilWeb@haberler.com:

Habere gore cem yilmaz 18 yasindan kucuk biriyle birlikte olmus pedofili yani haberi yayinlayan editor arkadaslar cem odetir bunu eger yanlissa yazdiginiz ciddi bir konu

16
2
yanıtYanıtla
TekinsizmobilWeb@haberler.com:

Abi kim kimin sevgilisi

18
0
yanıtYanıtla
kemal yıldırım:

yuh diyorum. savcıları göreve çağırıyorum. bu kızı hiç tanımazdım bu haberle tanıdım, google da aradım. 18 yaşına gelene kadar ne çok sevgili değiştirmiş. düşük yapmış kürtaj yaptırmış vs. tüm bunlar 18 yaşından önce olmuş. savcılar göreve. Çocuğun nitelikli cinsel istismarı var burada. 18 yaşından küçük biriyle ilişkiye girmek ceza kanunumuzda suç.

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title