Haberler

Çelik Yeni Şarkısı İçin Çıplak Poz Verdi

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta internete bomba gibi düşen çıplak pozuyla yıllar sonra tekrar gündeme oturan Çelik, yine soyundu.

YENİ POZ ŞARKIYA ÖZEL

Ünlü şarkıcının, kontrbasın arkasına sakladığı çıplak vücudu ve tiyatral duruşu onlarca caps'e ve espriye konu olmuştu. Yazın çıkaracağı albümü için verdiği o pozdan sonra, Benimki de Kalp adlı şarkısı yayımlanan Çelik'in yeni pozu bu single'ı için çekildi.

"SANATI OLMAYANIN GELECEĞİ OLMAZ"

Prodüksiyonun tamamen kendine ait olduğunu anlatan Çelik, yeni fotoğrafla ilgili de şunları söyledi:

Bu şarkının afişi olarak tasarlanan fotoğrafta erkeği 'akıl', kadını 'irade', elmayı ise 'dünya'yla sembolize ettim. Bunların arkasına 'niyet' koyarak [onları] 'adalet', 'barış' ve 'merhamet' ilkesiyle de destekledim. (Niye aklı erkeğe yüklediğim ve kadına bunu yüklemediğim sorusu mutlaka sorulacaktır, onu da erkek akılları yöneten iradenin ferasetine bırakıyorum. Yöneticilik vasfı akıl değil, iradedir). Bu tasarımın klibi ödül alacak. Ödül alacak olan klibin görüntüleri değil, adalet, barış ve merhamet ilkelerinin taçlandırılmasıdır. Ödül bu emeğe verilecek. Bu ödül verilirken, kişi değil, toplumun barış, adalet ve merhamet dileği ödül almış olacak. Sanatçı da zaten bu amaca hizmet için var olmalıydı. Yoksa da ona sanatçı denilmesinin anlamı yok.

Sanatı, hayali olmayanın geleceği olmaz. Sanatı olmayanın geleceği olamaz ve sanat görünende değil, görünenin arkasındaki niyettedir.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (130)

XxxxxMobil-IOS:

Çıplaklık sanat değil , yoldan Çıkma utanma duygusunun ortadan kalkması

21
2
yanıtYanıtla
ADANALI:

MEMLEKET İYİCE DİNDEN İMANDAN ÇIKTI ALLAH ISLAH ETSİN AVRUPA BİLE BİZDEN DAHA KAPALI. . . ALLAH KİmSEYİ ŞAŞIRTMASIN ÜLKECE ŞAŞIRDIK DİNDAN İMANDAN EHLİ KURAN VE EHLİ SÜNNETTEN KOPTUK İYİCE LAFA GELDİMİ ELHAMDULİLLAH MÜSLÜMANIM KURU LAF BUNLAR RABBİM AFFETSİN HEPİMİZİ

23
0
yanıtYanıtla
DYRBKR 21Mobil-IOS:

Şaşırmamak lazım aslında atatürkçülerden ancak böyle terbiyesizlik beklenir.

16
4
yanıtYanıtla
DİRİLİŞ:

REZİL

18
2
yanıtYanıtla
analist:

İĞRENÇÇÇ. . . . . .

19
1
yanıtYanıtla
sami:

gitikçe sapıtıyor ahlaksızlığı sanat sayanlar zaten halkın sanatçısı olamaz

19
0
yanıtYanıtla
vatandaşmobilWeb@haberler.com:

ciplakligi sanat yada erdem saniyor iseniz desene ozaman hayvanlar bizden daha sanatkar ve erdemli li. M.Akif

18
0
yanıtYanıtla
esin ):

çokmu yakışıklı zannediyor acaba kendini. . .

18
0
yanıtYanıtla
hilaymobilWeb@haberler.com:

rezil adam.... insanlarin midesini bunaltmaya ne hakkin var beeeee

18
0
yanıtYanıtla
KILIÇmobilWeb@haberler.com:

Sanat soyunmaksa celik kardes, en iyi sanati hayvanlar yapiyor

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title