Haberler

CeBIT Uluslararası Bilişim Fuarı

Uluslararası CeBIT 2014 bilişim fuarı, dünya çapında 2 bin 500 davetlinin huzurunda, resmi olarak yarın kapılarını ziyaretçilere açacak Aralarında Havelsan'ın da bulunduğu yaklaşık 20 Türk firması fuarda yer alacak.

Uluslararası CeBIT 2014 bilişim fuarı, dünya çapında 2 bin 500 davetlinin huzurunda, resmi olarak yarın Hannover'de kapılarını ziyaretçilere açacak.

Hannover Kongre Merkezi'nde  gerçekleştirilecek açılış töreni, Almanya Şansölyesi Angela Merkel, İngiltere Başbakanı David Cameron ve Aşağı Saksonya Eyaleti Başkanı Stephan Weil'in  konuşmaları ile başlayacak.

10-14 Mart tarihleri arasında açık kalacak fuara, 70 ülkeden yaklaşık 3 bin 500  firma katılacak. Bu yıl geçen yıla göre daha fazla uluslararası katılımcının yer aldığı fuara, her yıl olduğu gibi Türk firmaları da yer alacak.

Aralarında Havelsan'ın da bulunduğu yaklaşık 20 Türk firmasının yer alacağı fuarın bu yılki partner ülkesi İngiltere olurken, fuarın ana tema ise "Datability" olarak açıklandı.

Fuardaki sergi standlarının çoğunda, büyük veri uygulamalarının kullanımı ve yararlarını aydınlatacak yenilikçi çözümler yer alacak.  Bu yıl genç şirketlerin fuara katılımı da geçmiş yıllara göre daha büyük ve daha fazla uluslararası olacak. Genç şirketler rekor sayıyla 17 farklı ülkeden 300 standda ürünlerini sergileyecek.

Fuarda, ayrıca sektör liderlerinin konuşmaları ve konferanslar da yer alacak. Deutsche Messe Yönetim Kurulu Üyesi Oliver Frese, "Büyüleyici CeBIt konferansları programını oluşturmak için çok çaba harcadık ve  katılımcılar bu konuda heyecanlı olması için her türlü neden var" değerlendirmesinde bulundu. - Hessen

Kaynak: AA / Ekonomi

Hannover Havelsan Almanya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title