Haberler

Çankaya Belediyesi'ne ASİAD Desteği

Güncelleme:

ASİAD Başkanı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i yönetim kurulu ile birlikte ziyaretinde "Çankaya'ya yapılacak her türlü çalışmada ASİAD olarak sizlerin yanınızdayız" dedi.

Yerel seçim yarışında rakibi olan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i, makamında ziyaret eden Barış Aydın, dernek olarak Anadolu'ya ve dünyaya açılmayı hedeflediklerini belirterek, Çankaya'nın " Türkiye'nin misafir odası ve dünyaya açılan penceresi" olduğu vurgusu yaptı.

Çankaya'nın büyük bir ilçe olduğunu ve Ankara'ya kendisini gösterecek çalışmaların yapılması gerektiğini bildiren Aydın, "Biz de ASİAD olarak taşın altına elimizi koymaya hazırız. Çankaya'ya yapılacak her türlü hizmette sizlerin yanındayız. Gerçekleştirilecek her projede ortak akılla hareket etmek son derece önemli" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de seçim döneminde kıyasıya rekabet ettiklerini hatırlatarak, iki farklı parti adayı olarak güzel bir süreç geçirdiklerini ifade etti.

Taşdelen, STK'ların ve iş dünyasının önemine işaret ederek, iş dünyasında yerel ve özel yönetimlerin iş birliği içerisinde olması gerektiğini ve ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Barış Aydın Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title