Haberler

Caner Erkin'e Rekor Ceza

Güncelleme:

Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan maçta oyundan çıkarken hocasına tepki gösteren Caner Erkin, yönetim tarafından hem para hem 6 maçla cezalandırılacak.

Fenerbahçe yönetimi, Bursaspor maçında kendisini oyundan alan İsmail Kartal'a sert tepki gösteren Caner Erkin'i özür dilemesine rağmen affetmiyor. Milli futbolcunun en az 20 bin euro ceza alması bekleniyor.

6 MAÇ OYNAMAYACAK

Akşam'ın haberine göre; Milli futbolcu, para cezasının yanı sıra formasını da kaybediyor.Caner'in yerine oyuna giren Hasan Ali'nin performansından İsmail Kartal çok memnun kaldı. Ligin ilk yarısının bitimine kadar 6 maçlık periyotta sakatlık veya ceza gibi olumsuzluk bir olay yaşanmazsa Caner'in yedek soyunması ve Hasan Ali'nin 11'de oynaması bekleniyor.

İşte o 6 maç:

Eskişehirspor
Balıkesirspor (D)
Sivasspor
Erciyes (D)
Mersin İY
Başakşehir

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İsmail Kartal Caner Erkin Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (36)

FENERDAŞMobil-IOS:

Uygundur.

40
3
yanıtYanıtla
Mehmet bayramMobil-IOS:

Oyuncular hocaya saygılı olmak zorunda.hoca ister iyi olsun ister kötü.hoca hocadır

38
2
yanıtYanıtla
yüce onos Mobil-ANDROID:

trabzonspor a git caner

19
15
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

Yedeğe bile almayın bence. Otlasın kenarda.

24
6
yanıtYanıtla
TORANAGA:

caner istanbuldan giderse yalnız gider. . . . asena asla ve kata istanbuldan çıkmaz. . istanbuldan giden caner de biter havasıda

27
2
yanıtYanıtla
nisan:

Trabzona hoş geldin caner

16
10
yanıtYanıtla
BURAK:

oynayan adamı oyundan çıkarırsan küfürde eder el kolda yapar canerin yerine sow u oyuna koysan neysede hasan ali kaldırımı oyuna alıyorsun bu nasıl taktik ne mantık tabi imzalattın 2 sene oynatırsın parmağında geçen sene adamın arkasından koşuyodunuz imza attırmak için mantık sıfır

14
12
yanıtYanıtla
yurttaşmobilWeb@haberler.com:

caneri daha genç yaşta manisada yıldızını parlatıp cska moskovaya galatasaraya fenere kadar getiren ersun yanaldır gecen yıl canerin performansına bakın kaç maca damga vurdu bu yıl kaç maca damga vurdu caner zaten sezon baslayıp yanal gittiginde bu mantigi kendisine benimsetti ha bu arada trabzona giderse de caner yanalın yanına kimse şasırmasın.

19
6
yanıtYanıtla
ferroli:

ben galatasaraylıyım ama fener maçı özetine baktığımda canerin yaptığı tam bir terbiyesizlikti, bence 250 bin euro para cezası verilmelidir. bunların önüne geçilmezse türk futbolu disiplinsizlikle dünyada nam salar.

18
2
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Canerde, İsmail Kartalda Maçtan hemen sonra Sıcağına çıkıp açıklama yapmışken Bu tür haberler yapılması, Haberi yapanın kişiler tarafından sadece itibarını zedeler.

5
14
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title