Haberler

Çalıkuşu Podyumda

Kariyerinin En Büyük Çıkışını 1986'da Çekilen "Çalıkuşu" Dizisindeki Rolüyle Yapan Aydan Şener, Önceki Gün Engellilere Yardım Amacıyla Düzenlenen World Wella Paris Defilesinde Görev Aldı....

KARİYERİNİN EN BÜYÜK ÇIKIŞINI 1986'DA ÇEKİLEN "ÇALIKUŞU" DİZİSİNDEKİ ROLÜYLE YAPAN AYDAN ŞENER, ÖNCEKİ GÜN ENGELLİLERE YARDIM AMACIYLA DÜZENLENEN WORLD WELLA PARİS DEFİLESİNDE GÖREV ALDI....

Şener'in defilenin finalinde tanıttığı derin göğüs dekolteli kıyafeti 2500 liraya alıcı buldu.

Grand Cevahir Otel'de gerçekleştirilen World Wella Paris Haute Couture defilesinde Umut Akyürek de ücretsiz podyuma çıktı. Pelin Körmükçü'nün sunduğu defilenin ardından Umut Akyürek mini bir konser verdi.

Cesur göğüs dekolteli kırmızı bir abiye tanıtan Aydan Şener podyumda yürürken düşen küpesini son anda yakaladı. Ünlü oyuncu göğüs dekoltesini de sık sık eliyle düzeltmek zorunda kaldı. Defile sonrası yapılan açık arttırmada Aydan Şener'in giydiği kıyafet 2500 ytl'na satıldıı.

Aydan Şener ' Ben 20 yıl sonra ilk kez podyumu çıkıyorum. Hayırlı bir iş olduğu için teklifi kabul ettim.Podyumda çok heyecanlandım.Ben oyuncu olmaktançok mutluyum.Oyunculuğun yerini hiçbir şey tutamaz" diye konuştu.

Pelin Körmükçü'de göğüs dekolteli kıyafeti ile dikkat çekti. Defilenin ardından Atatürk potresi ve Türk bayrağı için bir açık arttırma düzenlendi. Atatürk portresi 2500, Türk bayrağı ise 2000 ytl'ye satıldı.

Gecenin davetiyelerinin 100 TL olduğu belirtildi. Elde edilen gelir tekerlikli sandalye alınması için sakatlar derneğine bırakıldı..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title