Haberler

Çaldıkları Otomobil ile Polisten Kaçan Şahıslar Kaza Yaptı

Çaldıkları otomobil ile polisten kaçan şahıslar kaza yaptı Kazanın ardından araçtan inen 3 kişi koşarak polisten kaçmaya devam etti Kovalamacada yakalanan şahıslar gözaltına alındıGAZİANTEP - Gaziantep'te çaldıkları otomobil ile polisten kaçmaya çalışan 3 kişi, kazanın ardından koşarak...

Çaldıkları otomobil ile polisten kaçan şahıslar kaza yaptı

Kazanın ardından araçtan inen 3 kişi koşarak polisten kaçmaya devam etti

Kovalamacada yakalanan şahıslar gözaltına alındı

GAZİANTEP - Gaziantep'te çaldıkları otomobil ile polisten kaçmaya çalışan 3 kişi, kazanın ardından koşarak izini kaybettirmeye çalıştı. Polisin ısrarlı takibi ile yakalanan şahıslar gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Sakarya Mahallesinde motorize polis ekiplerini görünce 27 YC 243 plakalı bir otomobil ile kaçmaya başladı. Polisin tüm uyarılarına rağmen durdurulamayan otomobil, Şehit Jandarma Üsteğmen Hakan Özcan Sokakta park halinde bulunan Alparslan Kaygısız'a ait 27 PG 015 plakalı araca çarptı. Kazada her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, kazanın ardından kısa süreli şok yaşayan 3 kişi, araçtan indi. Koşarak izlerini kaybettirmeye çalışan şahıslar ile polisler arasında tekrar kovalamaca başladı. Ekipler kısa sürede isimleri öğrenilemeyen 3 şahsı da yakalayarak, gözaltına aldı.

Park halindeki araca çarpmasaydı, çocukları ezecekti

Kazayı anlatan Alparslan Kaygısız, zanlıların park halindeki araca çarptığını söyleyerek, işlek olan caddede bulunan çocukları ve insanları ise kendi aracının kurtardığını söyledi. Kaygısız, "Zanlılar park halinde olan benim aracıma çarptı. Eğer aracıma çarpmasaydı, çocukları yada diğer insanları ezerdi" dedi.

Şahıslar sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü

Şahıslardan birinin elinde pompalı tüfek de ele geçirilirken, zanlıların kaçmaya çalıştığı aracın ise İbrahimli Polis merkezi'nin sorumluluk alanından çalındığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Düztepe Polis Merkezi'ne götürülürken içerisinden bir adet çakı bıçağı, bir adet hançer ele geçirilen araç ise detaylı arama için emniyet otoparkına çekildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Şahinbey Sakarya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title