Haberler

Çağla Şikel ve Alişan Palandöken'de Eğlendi

Güncelleme:

Özel bir televizyon kanalında 'Her Şey Dahil' programını sunan Çağla Şikel ile Alişan tatil için geldikleri Palandöken'de 'Çocuklar gibi' eğlendi.

Özel bir televizyon kanalında 'Her Şey Dahil' programını sunn Çağla Şikel ile Alişan tatil için geldikleri Palandöken'de 'Çocuklar gibi' eğlendi. Alişan, Çağla Şikel'in yanı sıra çocukları Uzay ve Kuzey Altuğu ile kartopu oynayadı.

ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİLER

Alişan ile Çağla Şikel daha sonra kaldıkları Xanadu Snow White Otel'in pistinde kızak yarışı yaptı. Bindikleri kızaklarda çığlık atarak hızla kayan Çağla Şikel ve Alişan'ın yarışı tatilciler tarafından ilgiyle izlendi. Uzun aradan sonra geldikleri Palandökön'e hayran kaldıklarını belirten Çağla Şikel ile Alişan, hayranları ile sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi. Çağla Şikel, kartopu oynayan iki oğlu ile Alişan'ı bir süre izledikten sonra otel giderken "Çocuklar sana emanet. İki taneler ona göre" diyerek espiri yaptı.

BU KADARINI BEKLEMİYORDUM

Hafta sonu tatili için geldikleri Palandöken'de hoş vakit geçirdiklerini söyleyen Alişan, "Erzurum'a çok önceden gelmiştim. Palandöken'in güzelliğini hep duyuyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Artık tatil denildiğinde il aklıma gelecek yer Palandöken'dir" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Palandöken Alişan Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (7)

kök hücre Mobil-ANDROID:

bu kadının kocası bu mu????

10
2
yanıtYanıtla
şoparMobil-ANDROID:

acaba vuruşuyorlar mi

3
4
yanıtYanıtla
orikMobil-ANDROID:

kesin birşey vardır bu işte

3
1
yanıtYanıtla
BenMobil-ANDROID:

Alişan! sen ve şafak sezer yuzunden memleketten sogudum....

1
1
yanıtYanıtla
yereeee lennnn:

niye cagla senin kocan yokmu hmm sonra şimdi bundan dolayı bana yobez diyeceksiniz bana göre kadın erkeginde malı deil ama sonucda evlilik diye bir kurum var ya saygı duyacaksın yada tııss yani ALİŞARR SENİN kardeşinmi hayırdır bu senin var olan koca emre nerede tünedi de sen alişarrr kardeşinle geldin bu alişaaaarrr senle aynı odada mı kalıyor bide çocukları alet etmişsiniz . . kocan lasssayı daga iyi cıksın diye aALİİİŞARRA VERMİŞ CAGLAAAA :)))

1
0
yanıtYanıtla
Buğra Mobil-ANDROID:

Gerizekalılar için iyi bir program

1
0
yanıtYanıtla
Adınız Yazınaaa:

bu sefer tedbirli, kalın giyinmiş, üzrerine atkı ile bağlamış, yere düşersem , üzerim açılmasın diye. . . :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title