Haberler

Çağla Şikel Ağlayarak Canlı Yayını Terk Etti

Güncelleme:

Eşinden yeni boşanan Şikel, canlı yayındaki duygusal parçadan etkilenip programı terk etti. Çağla, kendine geldikten sonra ilerleyen dakikalarda stüdyoya geri döndü.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Her Şey Dahil programına, ünlü türkücü Güler Duman ile trafik kazasında hayatını kaybeden Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren ve kızı Ecemgül Özütemiz konuk oldu.

CANLI YAYINI TERK ETTİ

Kıvırcık Ali'nin 'Yaralarım' adlı parçasının seslendirildiğ sırada Çağla Şikel ve Güler Duman gözyaşlarına hakim olamadı. Uzun bir süre kendine gelemeyen Çağla Şikel, parçanın bitmesinin ardından yerinden kalkarak canlı yayını terk etti. Çağla Şikel kendine geldikten sonra programın ilerleyen dakikalarında stüdyoya geri döndü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kıvırcık Ali Güler Duman Show Tv Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (87)

Mehmet tarıkmobilWeb@haberler.com:

Bu kadınları niye çıkarırlar ekrana bilmem bu insanlar haftalık koca değiştiren insanlar bunlar için evlilik boş bıktım senden der başka birileri ile rahatlıkla çıkan insanlar dan evli olsalar bil bunlar için değişen birsey yok bunları ekranlara çıkartırarak türk aile yapısına zarar veriyor boşanmalar bu kişiler yüzünden artıyor

33
20
yanıtYanıtla
Ali AlmanyamobilWeb@haberler.com:

Insani bir duykudur ancak insan olanlar anlayabilir.

45
2
yanıtYanıtla
emreye üzülüyorum:

işin içinde birazda reyting var gibi geliyor boşanma haberi baktılar ses getirdi herkes konuşuyor buradan yürüyorlar en çok emre altuğ''a üzülüyorum güzelim adam kendini yaktı

40
3
yanıtYanıtla
baks bani:

ağlama kız sana kocamı yok

32
11
yanıtYanıtla
EBU AŞK:

KADINLAR BÖYLEDİR VARKEN KIYMETİNİ BİLMEZLER YOKKEN AGLARLAR

28
10
yanıtYanıtla
esmersonerMobil-ANDROID:

çokta tinnnnnnnn

25
10
yanıtYanıtla
Akif:

aile gibi kutsal bir görevi , bir çırpıda boşanıp bitiriyorsunuz sonra da ortalık da salya sümük geziyorsunuz. saygı sevgi aşk dediğiniz bu mu ?

27
3
yanıtYanıtla
handem005:

reyting uğruna showunu yaparken düşünecektin ana olduığunu bir eşinin olduğunu çağla hanım ;)

22
7
yanıtYanıtla
.........:

ben şunu anlamıyorum hem ayrılıyorlar hemde ağlıyor boşandıgından beri programda izliyorum her şarkıda sürekli çağlayı çekiyorlar böyle mahsun görünüyor gözleri doluyor dikkat edin boşanan tüm ünlü kadınlar böyle eşi emre altuğ hiçbir yere çıkmıyor konuşmuyor bu pozları anlamıyorum madem çok seviyotrdum kocanı ne diye ayrıldınız yada emre altuğ mu ayrılmak istedi

24
2
yanıtYanıtla
bozo bozoglanMobil-ANDROID:

beter olllllllllll insallah at suratli kari

9
16
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title