Haberler

Büyükşehirli Genç Buz Hokeyciler Yine Galip

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Genç Buz Hokeyciler dördüncü maçını da kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Genç Buz Hokeyciler dördüncü maçını da kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Buz Hokeyciler oynadıkları üçüncü maçını da kazanarak başarılı çıkışını sürdürdü. İlk maçında Ankara temsilcisi Buzun Aslanlarını 8-1, ikinci maçında İstanbul temsilcisi Buzun Korsanlarını 20-5, yenen mavi beyazlı genç buz hokeyciler, son maçında ise Boğaziçi Patinajspor kulübünü 2-0 yenmeyi başardı.

Antrenör Tarık Göçmen, öncülüğünde mücadele eden mavi beyazlılar Kocaeli Olimpik Buz Sporları salonunda konuk ettiği Boğaziçi Patinajspor kulübünü Ferhat Bakal ve Ogün Kadir Uzunali'nin kaydettiği golerle karşılaşmayı 2-0 kazandı. Mavi beyazlı genç Buz Hokeyciler dördüncü maçında önümüzdeki hafta Ankara deplasmanında Ankara Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Milli takımlar antrenörü ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor antrenörü Tarık Göçmen, Buz Hokeyinde Kocaeli'de yeniden bir yapılanmaya gittiklerini ve yeni sporcular keşfettiklerine dikkat çekti. Göçmen, "Alt yapıda oluşturduğumuz kadroyla sıkı bir alt yapı taramasına girdik. Halk seansları bizim için çok büyük önem arz ediyor. Halk seanslarında yetenekli sporcuları alt yapıdaki kadromuza dahil ediyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title