Haberler

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü Akdemir, Finike'de

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Finike Belediyesini ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Finike Belediyesini ziyaret etti, Sahilkent Belediye binasında incelemelerde bulundu.

Akdemir'e, Finike'ye yeni atanan Finike Koordinatörü Necati Bahçeci, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Esen ve partililer eşlik etti.

Sahilkent Belediye binasına yaptığı incelemelerde konuşan İsa Akdemir, diğer ilçelerde belediyelerin, kapanan belde belediye binalarını kendilerine vermek için adeta yarıştıklarını söyledi. Akdemir, "Masasından, klimasına kadar hazır bir şekilde bizlere teslim ediyorlar. Çünkü ne kadar çabuk hizmete başlarsak, kazanan ilçeler, ilçe  halkı olacaktır" dedi.

Finike'de belediye başkanlığını Kaan Osman Sarıoğlu'nun, Antalya'da ise Menderes Türel'in seçimi kazandığını hatırlatan Akdemir, "Hizmetin partisi olmaz. İlçe koordinatörümüzle belediye başkanımız diyalog içerisinde çalışmalarını temenni ediyorum. En kısa zamanda Sahilkent binamız onarımdan geçecek ve hizmet vermeye başlayacak" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Sahilkent Ak Parti Finike Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title