Haberler

Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazcı Teslim Oldu

İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile Devlet Bakanı Faruk Çelik'in kardeşi eski yöneticilerden Osman Çelik'in de bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Bursaspor yönetiminin usulsüzlük yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile Devlet Bakanı Faruk Çelik'in kardeşi eski yöneticilerden Osman Çelik'in de bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Mahkemede yaklaşık bir saat ifade veren zanlılardan, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, 2. Başkan Haluk Özkıyıcı, eski yöneticilerden Osman Çelik ve Kulup Genel Müdürü Osman Nuri Biçer 'Zimmet', 'Görevi kötüye kullanmak', 'Nitelikli dolandırıcılık', 'Evrakta sahtecilik' ve 'Suç işlemek için örgüt kurmak' suçlarından tutuklandılar. Zanlılardan Sema Çavuşoğlu, Hasan Saltan ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Mahkemeye daha sonra sevk edilen Yönetim Kurulu ÜYesi Öztürk Yazcı'nın savcılıkta sorgulaması devam ediyor. - Bursa / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title