Haberler

    Bursasporlu Taraftarlardan Volkan Demirel'e: Vatan Haini

    Güncelleme:

    Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında, Bursa'da oynanan Bursaspor- Fenerbahçe müsabakası öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar, sarı-lacivertlilerin milli kalecisi Volkan Demirel'e tepki gösterdi.

    Ligin geride kalan karşılaşmalarına oranla Fenerbahçe maçına biraz daha fazla ilgi gösteren ve stadı büyük oranda dolduran Bursaspor taraftarları, mücadele öncesi ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel aleyhine ilginç tezahüratlar yaptı.

    "VATAN HAİNİ VOLKAN"

    Bursasporlu taraftarlar, A Milli Takımın Kazakistan ile oynadığı müsabaka öncesi bir grup taraftarla yaşadığı diyaloğun ardından stadı terk eden kaleciye, "Volkan pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım", "Volkan dışarı" tezahüratlarında bulundu. Buna karşı kendilerine ayrılan bölümü dolduran sarı-lacivertli taraftarların ise Demirel'e sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

    Bazı yeşil beyazlı taraftarlar ise Volkan Demirel için 'Vatan haini Volkan' tezhüratlarında bulundu.

    NELER YAŞANMIŞTI

    Milli kalecimiz Volkan Demirel, TT Arena'da oynanan Kazakistan maçı öncesi tribünlerden gelen tepki sonrasında maça çıkmayı reddetmiş ve stadı terk etmişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Volkan Demirel Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500

    Yorumlar (71)

    SenayMobil-IOS:

    Milli takim kalecisine küfür edenler asil vatan hainidir.Yani Ultra Aslan

    32
    36
    yanıtYanıtla
    AKP'LIYIM HUZURLUYUM.Mobil-IOS:

    SENIN YÜZÜNDEN FENERBAHÇEYI BIRAKTIM,SIZIN GIBI FUTBOLCULAR OLMAZ OLSUN.

    32
    14
    yanıtYanıtla
    Angus volkanMobil-ANDROID:

    Yine niye cikmadin lan vatan hayiniiii

    32
    12
    yanıtYanıtla
    Erdal:

    küpeli vatan haini

    32
    11
    yanıtYanıtla
    AmedMobil-ANDROID:

    bu bursalilar cok oldu ama emin olun bursayi ligden silecek tek bi takim vsrdir zamani gelince herkes gorcek o zaman bursalilar tam top olcak

    9
    31
    yanıtYanıtla
    cemil celalimobilWeb@haberler.com:

    Bursaspor taraftari cok dogru soylemis.Volkan a benimde bir onerim var Fenerbahce gibi sanli bir kulup de birincidunya savasinda gonullu olarak cenk e kosup sehit olan Fenerbahceli sporculardi.Volkan Simdi doktora git bir kan muayenesi ol sende cok eksik var goreceksin

    22
    17
    yanıtYanıtla
    mht:

    şimdide terketsin. . . . yiyorsa tabiiii :)))))))))))

    26
    11
    yanıtYanıtla
    muratmobilWeb@haberler.com:

    Asıl vatan haini ırkçı bursaspor taraftarıdır.

    5
    31
    yanıtYanıtla
    HainMobil-ANDROID:

    volkan çok merak ediom acaba bu gün hiç bir bursalı sana küfür etmedi mi

    33
    3
    yanıtYanıtla
    kkkMobil-ANDROID:

    volkana vatan haini diyenler . volkanin yerinde siz olsanız o kadar küfür yerseniz ne yapardınız. adım gibi eminim. volkan onların hepsinden daha çok vatanseverdir.

    6
    29
    yanıtYanıtla
    Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title