Haberler

Bursa'da Dehşet! "Ben Mehdi'yim" Diyen Şahıs 3 Polisi Vurdu

Güncelleme:

Bursa'da İrfan isimli şahsın "Ben Mehdiyim" diyerek evinin penceresinden pompalı tüfekle rastgele ateş etmesi sonucu 3 polis memuru yaralandı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Mucur Sokak'ta İrfan Gökdemir isimli şahsın "Ben Mehdiyim" diyerek evinin penceresinden pompalı tüfekle rastgele ateş etmesi sonucu 3 polis memuru yaralandı.

3 polis memurunun yaralanmasına neden olan İrfan Gökdemir, babasına ait otomobili yakmak isterken özel harekat polisleri tarafından 4 saat sonra etkisiz hale getirildi.

Müdahale sırasında, Gökdemir'in komşularından Elmas Mutlu adlı kadın sinir krizi geçirdi. Mutlu, ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

PARASINI ALAMAYINCA BUNALIMA GİRDİ

Cinayet bürosu ekiplerince Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen İrfan Gökdemir'in iki yıl önce Muradiye Devlet Hastanesi'nin temizlik işlerini yapan taşeron firmada çalıştığı ve işten çıkarıldığı öğrenildi.

İş Mahkemesi'nde dava açan ve 8 bin lira tazminat kazanan ancak bu parayı alamadığı için bunalıma giren Gökdemir'in eşi ve çocuklarının Erzurum'da olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

NELER OLDU?

Alınan bilgiye göre, adının İrfan olduğu öğrenilen kişi, Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Mucur Sokağı'nda 3 katlı bir binanın zemin katındaki evinin penceresinden çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

"GERÇEK MEHDİ BENİM"

Polisin ikna çabalarına olumsuz yanıt veren bu kişi, isteği üzerine binanın önüne gelen gazetecilere, "İki çocuğum var, benden sonra da onlar görev yapacak. Beni İran'dan bekliyorlar. İran'a 'f' ekliyorsun, İrfan oluyor. Gerçek Mehdi benim. Bugün 21 Aralık, gecelerin bitip, gündüzlerin uzadığı zaman" diye konuştu.

3 POLİS YARALANDI

Bu kişi tarafından gazetecilerin evin önünden uzaklaşmasının ardından açılan ateş sonucu 3 polis memuru yaralandı ve bir polis aracı zarar gördü. Saçmaların isabet ettiği memurlardan ikisi, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince ayakta tedavi edildi. Bacağından hafif yaralanan diğer polis ise çevredeki bir hastaneye götürüldü.

REHİN ALDIĞI KİMSE YOK

Dehşet saçan kişinin evinde eşi ve çocuklarından birinin bulunduğu öne sürülmüştü ancak bu iddianın doğru olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muradiye Devlet Hastanesi Mucur İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (62)

..............:

makarnayı heralde fazla yemiş. . . yada sobada yaktığı KÖMÜRDEN sızan gaz beynini olumsuz yönde etkilemiş. . .

8
65
yanıtYanıtla
alevere dalavereyi,CHP,liler iyi yapar.:

CHP, bu gibi konularda cok mahirdir, gecmiste müslümanlari sindermek icin böyle seyleri cokca yaparlardi, , mesela menemende kubilay vakasi, ve bursa ulu camiindeki mehdi vakasi, sadece bir iki örnek, hep CHP, nin müslümanlara olan din düsmanligindan kaynaklanmaktadir, .

58
12
yanıtYanıtla
MENEMEN OLAYLARI:

Böyle bir mehti senaryosu İzmirin Menemen ilcesinde sahneye konmusdu. Menemendeki müslümanlari yok edebilmek icin, para karsiliginda devlet tarafindan tutulan dört esrarkes kisi bir ay dagda kalip, esrarkes kafalarla Menemene iniyorlar ve mehdilik ilan ediyorlar. Zavalli tegmen Kubuilay da bu senaryoya devletin bilincli verdigi kurban oluyor. Sözde mehdinin isyanini bastirmaya besyüz metre mesafede bulunan koca alay dururken tegmen Kubilay ile dört asker geliyor. Maksatlari tegmen Kubilayi ve beraberindekileri bu esrarkesler öldürsünde bizde her zaman ki gibi müslümanlar isyan etti diyelim ve toplu halde hepsini katledelim. Nitekim senaryolari tam arzuladiklari gibi son bulmusdu. Ülkenin bir cok yerinde oldugu gibi, kemalist askerler Menemende de halkinin tamamini mehdi oyunuyla katletmisdi. . .

19
23
yanıtYanıtla
fuzuli:

bu hükümete bu mehti ister beyenin ister beyenmeyin haydı hayırlı olsun akp yandaşları yenı mehtiniz bu işte

8
33
yanıtYanıtla
ÇekoMobil-IOS:

Merdiven altında verilen kafa yıkama kursları insanların böyle bu hale getiriyor bu da normaldir elbette bir gün dönüp sahiplerini bulacaktır

6
21
yanıtYanıtla
İRONİ:

parelel yapının işi kesin. . .

15
11
yanıtYanıtla
Adanalı01mobilWeb@haberler.com:

Eline silah alan polise sıkıyor neden ikna ediyorsunuz abd de ikramı ediliyor vurun gitsin polisi vurmuş ne iknasi

15
6
yanıtYanıtla
vin:

ya doğruysa ha ha

2
17
yanıtYanıtla
kafa izni gelsin:

polislere bir şey olmaz, silah patladığında düştüler zaten

3
14
yanıtYanıtla
GaripMobil-IOS:

Bi sen eksiktin. şimdi tam oldu

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title