Haberler

Burcu'nun Poz Verme Sevdası Gergin Bitti

Güncelleme:

Burcu Esmersoy ve Can Verdi'nin Karaköy turu, Esmersoy'un sokakta fotoğraf çektirmek istemesi nedeniyle gergin noktalandı.

Burcu Esmersoy, önceki gün Can Verdi ve bir kız arkadaşıyla Karaköy'de buluştu. Kahvaltı sonrası hep birlikte çıkılan yürüyüş sırasında Esmersoy bir graffiti önüne geçerek kız arkadaşına poz vermek istedi.

SOKAKTAN GEÇENLER DURDU

Haberciler ve sokaktan geçenler durup ünlü sunucuyu izlemeye başlayınca, Verdi otomobilinin başına gitti. İkilinin gelmesini bekleyen avukat, bu sırada soru sormak için yaklaşan muhabiri de "Git, sen varsın diye kızlar gelemiyor" diye uzaklaştırdı.

PURO İÇEREK BEKLEDİ

Burcu Esmersoy sokakta kız arkadaşına poz verirken, Can Verdi de birkaç metre uzakta puro içerek onların işinin bitmesini bekliyordu.

Can Verdi, Eda Taşpınar'la yaşadığı aşkla adını duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burcu Esmersoy Karaköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (16)

asi kuş88:

Bu kızda çok iğrenç ya. . . vücud pörsümüş , kullanışsız , geçen ay birlikteydim. Bir dahada olmam, üstüne onun para vermesi gerek. Ayrıca suratta makyaj olmasa bitik.

22
2
yanıtYanıtla
x personmobilWeb@haberler.com:

kedi kopek gibler,bigun onlar öteki gun baskasiyla,bunlari goren gencler de ozeniyo,magazin denen sey yok edilse bunlar ac kalir ,cunku ellerinden hic bir is gelmez soyunmakdan baska

21
0
yanıtYanıtla
NAZ:

BU SALAK KIZIN DA NE İŞ YAPTIĞI BELLİ DEĞİL. ALLAHTAN MAKYAJ DENEN BİR ŞEY VAR DA MİLLET SURATINA BAKIYOR KIZDA İŞ GÖTÜRÜYOR

20
0
yanıtYanıtla
garadaalı:

buna bakınca insan kadından soyo

10
3
yanıtYanıtla
X Mobil-IOS:

Magazin haberleryle normal haberleri ayirin !!!

10
1
yanıtYanıtla
www:

Bu HaberleGüzele güzel derim ama bu güzel degil ya at suratlı çirkin demim de aşırı güzelliği yok yani İlgili Yorumunuzu Yazın

9
2
yanıtYanıtla
cicek abbasMobil-ANDROID:

alismis kudurmustan beterdur..

10
0
yanıtYanıtla
Aslihan Mobil-IOS:

40 yasinda olmadi kendisi hala ne bu genc kiz ayaklari?

3
4
yanıtYanıtla
Haber...mobilWeb@haberler.com:

Yapana.... AUT.

6
0
yanıtYanıtla
cnytMobil-ANDROID:

son haberin en sonu

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title