Haberler

Burcu Esmersoy, Arda Turan'ı Tebrik Etmedi

Güncelleme:

İspanyol devi Barcelona, Arda Turan'ı 41 milyon euro karşılığında 5 yıllığına kadrosuna katarken milli futbolcu 2015-2016 sezonunda Katalan kulübünün en pahalı transferi olarak dikkat çekti.

BURCU SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olması tüm dünyada büyük yankı uyandırırken sosyal medyada da gündem oldu. Özellikle siyasetçisinden sanatçısına, futbolcusundan gazetecisine birçok kesim Arda Turan'ı transferinden dolayı tebrik ederken, bir ismin tepkisiz kalması dikkat çekti. O isim bir dönem yıldız futbolcuyla yediği içtiği ayrı gitmeyen Burcu Esmersoy'dan başkası değildi...

TEK KELİME ETMEDİ

Burcu Esmersoy, milli futbolcunun transferi hakkında en ufak bir kelime etmedi. Twitter ve Instagram hesaplarında Arda Turan'la alakalı tebrik mesajınıın olmaması dikaktlerden kaçmadı ve ikilinin arasının açık olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

ARDA NE DİYECEK?

Aslıhan Doğan'la yaşadığı aşk sonrası Burcu Esmorsoy'la arasına mesafe koyan Arda Turan, her ne kadar güzel sunucu hakkında olumsuz cümleler kurmasa da bu olaya nasıl tepki vereceği merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burcu Esmersoy Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (86)

AVD:

SAKALINI KESSE DAHA DÜZGÜN OLACAK. . . IŞID CİLER GİBİ. . YAKIŞTIRAMIYORUM. . .

18
25
yanıtYanıtla
AdamMobil-IOS:

Bende burcunun yerinde olsam bırak yüz vermeyi yan yana bile gelmem kıronun teki bu Arda sakalında. Belli oluyo kafa yapsı zaten iri yarı bi adam olsanda sakal bıraksan anlarım yakışır ama 1.60 boy var bıraktığı sakala bak iğrenç

9
15
yanıtYanıtla
capanoglu:

Senin futboluna 41 milyon euro veren beyinsizlere yuhhh

8
16
yanıtYanıtla
MATHADORE:

Dünyanın en büyük kulübü olan Fenerbahçemiz tebrik etti daha ne istiyo en büyük gurur bu onun için..

10
12
yanıtYanıtla
ask doktoru:

burcu ardaya sirilsiklam asik

15
2
yanıtYanıtla
DEMIR:

Arda Yeni Diyarbekirspor gel

10
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu karı kesin arda turana aşık

13
2
yanıtYanıtla
Ceranimo:

Bırcı da transfer olmak istedi olamayınca çekemedi

yanıt0
yanıt0
Geldigimiz nokta:

Hukumet kurulmamis, ekonomi iyi gitmiyormus filan hic onemli degil, Arda Barcaladi ya, artik Turk lirasi dolar karsisinda yukselmeye baslar. Bu arada en cok sevinende bence basin olmustur. Bu yaz gunu 100 tane haber gecilir artik. .

10
4
yanıtYanıtla
CUKUROVALIYIZ3401:

Arda milli takimda sifir once milli takimimizin yildizi ol sonra tebrik edelim seni

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title