Haberler

Bülent Arınç'tan "Kediciklere" Sert Eleştiri

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi, TÜRKKAD (Türk Kadınları Kültür Derneği) İstanbul Şubesi ve Kerim Vakfı tarafından ortaklaşa organize edilen 'Hazreti Üftade Sempozyumu'nda konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Arınç'ın açıklamalarından satırbaşları;

Herkes bir yere gelmek bir yere gitmek kavgasıyla meşgul, işyerinde, sokakta, evlerde bu kavga var. Bütün hesaplar bunu üzerine. İnsanların edepli olmaya çok ihtiyacı var. İffet sahibi olmak çok büyük bir nimet, bunları hatırlatacak bir örnek olması lazım. Gönüllere hitap edilmeli sadece ceplere değil. İnsanlar internetten vazgeçmiyorlar, cep telefonlarını yanlarından ayırmıyorlar. 4 yaşındaki torunum bile tüm içeriğini biliyor.

"BUNLARI TARİKATLAR KORUDU"

Bugün allah için ne yaptın sözünü şimdilerde kaç kişi kullanıyor. Sayın Sargut Hanımı dikkatle dinliyorlar. Bu zamanda böyle olanalrda var. Balkanlarda ve Sovyet Cumhuriyetlerinde Türklere öyle zulümler yaparlardı ki, bunları tarikatlar korudu. Meclis başkanıyken gittiğim Japonya'da, Kuran-ı Kerim için küçük bir matbaa kurulmuştu. Şimdi de Tokyo'da bir cami yapıldı.

"SESİNİ YÜKSELTENLER REVAŞTA AMA SÖZ YOK"

Büyüklerin yolalrı izleri hepimize hayat verici, bunalrı her zaman hatırlamalıyız. Sesini yükseltme, sözünü yükselt ses ile söz arasında çok fark vardır. Şimdi sesiniz yükseltenler revaşta ama söz yok. Hepsini topla çarp yinede bir şey yok. Büyüklerimizizn önderlerimizin, peygamberlerimiz bizler için çok önemlidir ve bunalrı hatırlamak gerekirse gözyaşı döken bir Bursa varsa çok şanslıyız demektir.

"KEDİCİKLER MEDİCİKLER BİLMEM NE"

Şimdide sakalıyla, cübbesiyle ticaret yapanlar da var. İnşallah Maşşallah deyip duruyorlar. Kedicikler medicikler bilmem ne diyerek ticaret yapıyorlar. Kendilerine bu lakapları takanlar var. Ne için ticaretlerini geliştirmek için. Bunlar da İslam'a çok zarar veriyorlar. Eşlerini, servetlerini kaybedenler var bu yollarda. Bu yüzden güzel örneklere gitmemiz lazım. Herkesin ağzından çıkana kuyumcu titizliğiyle bakmak lazım. Bu örnekler hergün bir yerde skandala imza atıyor. Bunlardan ne kadar uzak olursak halka o kadar yakın olacağız diyoruz.

 

 


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Arınç Adnan Oktar İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (78)

çok güzellerfikret_601121@hotmail.com:

kediciklere kimse laf edemez..onları görünce ruhumuz şenleniyor..ne kadar güzeller,ne kadar tatlılar..arınç yaşlı çirkin değillerki

5
23
yanıtYanıtla
M.ÇANKAYAcankayam42@hotmail.com:

VALLAHİ BU SÖYLEDİKLERİNİZİN HEPSİNİ SİZ YAPIYORSUNUZ YANİ KENDİNİZİ TARİF ETMİŞSİNİZ. DİN İMAN DİYE MİLLETİ KANDIRIP CEPLERİNİZİ DOLDURMUŞ, BAKARA MAKARA DİYEREK İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINI SÖMÜRMÜŞ VE OY TOPLAMIŞSINIZ DOĞRULARI SÖYLEDİĞİNİZ İÇİN SİZİ TEBRİK EDİYORUM.

14
13
yanıtYanıtla
BY TARAFSIZyasir_holigan@hotmail.com:

kediler bile bunlardan daha edepli.

12
10
yanıtYanıtla
tarafsızmış...nokta009@hotmail.com:

nasıl tarafsızlık bu böyle hemen kedilerin tarafına geçtin puhahahaha

yanıt0
yanıt0
subutaysubutaym@outlook.com:

Yahu arkadaşlar Bülent Arınç ciddiye alınacak bir siyasi değil. O'na bakarak kimse Ak Parti hakkında kötü zanda bulunmasın. Ak Parti vatanını milletini seven her cemaatin yanındadır.Bu konuşmalar Bülent Arınç'ı bağlar kendi fikirleri partinin ilgisi yok

1
20
yanıtYanıtla
Siirtlisynx101@hotmail.com:

Adnan hocamız kaç aydır pkk, bdp ve güneydoğudaki federasyon tehlikesine karşı uyarıyor, bülent arınçın zoruna gitmiş bu anlaşılan. nerden talimat geldiyse hemen harekete geçmiş.

9
12
yanıtYanıtla
KAAN KALAYCIkaankalayci81@hotmail.com:

SN BAKANIM SİZDEN Bİ FAYDA GÖRMEDİM BELKİ KEDİCİKLERDEN BİR FAYDA GÖRÜRÜM BELKİ MADDİ MANEVİ SIKINTILARIMA ADNAN HOCA İYİ GELİR

8
11
yanıtYanıtla
kaan efendi yenokta009@hotmail.com:

DİKKAT ET hocanın kedileri miyavlarken hocan pamçağı sallamasın sakata gelme

yanıt0
yanıt0
ERDALerdal45612@hotmail.com:

TÜRKİYEDE KEDİLER ÖZELLİKLE BU SEÇİMDE ÇOK ÖNEMLİ ROLLER OYNADILAR.. HAKLARINI YEMEMEK LAZIM....

14
5
yanıtYanıtla
O-Mnaknak@hotmail.co.th:

Sen nesin Arinc. Sen de bir tarikat ürünusun.

6
13
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title