Haberler

Bu Tarz Benim'deki Canlı Yayın Skandalın Perde Arkası

Güncelleme:

Programda canlı yayın skandalının yaşanmasının perde arkasında yarışmanın başka kanala transfer olması ve yapımcı ile kanalın bu konudaki anlaşmazlığı yatıyormuş.

Her şeyiyle olay olan Bu Tarz Benim yarışması, cumartesi gecesi finaliyle de büyük tartışma yarattı. Bir hafta boyunca canlı yayınlanacağı duyurulan yarışma 4 saat banttan yayınlandı. Ardından 15 dakika, boş stüdyoda, jürisiz canlı yayın yapılıp alelacele birinci ilan edildi. Peki perde arkasında ne yaşandı?

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Yarışmanın takipçileri özellikle sosyal medyada canlı yayın yapılmamasını tüm gece protesto ettiler. Bant yayında SMS oyları istenmesi de ayrı bir skandal olarak değerlendirildi.

CANLI YAYINDA JÜRİ ÜYELERİ YOKTU

Canlı yayına geçildiğinde jüri üyelerinin olmaması da yine tepki çeken gelişmelerdendi. Yarışmanın sunucusu Öykü Sertel'in sık sık "Canlı yayındayız" anonsları yaptığı esnada jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın başka bir yerde kahve içerken bir resmini paylaşması, takipçilerden tepki topladı.

FİNAL GECESİ YAŞANANLARIN PERDE ARKASI

Türkiye 'nin en fazla izlenen ve fenomen olan yarışmasının finalinde neden skandal denilebilecek bu olaylar yaşandı? İşte dedikodulara göre o gece yaşananların perde arkası...

İlgili Haberler

KANALLA YAPIMCI ŞİRKETİN ANLAŞMASI NEYDİ?

Bu Tarz Benim çok reyting alınca Acun Ilıcalı'nın yarışmayı transfer ettiği kulislere yansıdı. Yarışmanın yapımcı şirketinin de Ilıcalı ile el sıkıştığı bu hafta içinde duyuruldu.
Ancak yarışmanın şu anda yayınlandığı kanal, isim hakkının kendisinde olduğunu belirtiyor. Bu nedenle de aynı isimde yeni sezonu hazırlamaya başladı.
Final gecesi için kanal ve yarışmayı yapan yapım şirketi, belli bir süre bant yayını, yarım saatlik de birincinin açıklanacağı bölümde canlı yayın konusunda anlaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Acun Ilıcalı Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (10)

memoli:

ulan bir iside hilesiz yapin

50
1
yanıtYanıtla
seval:

acun heryerden çıkmak zorunda mı acaba gerçekten nefret ediyorum bu adamdan artık

28
8
yanıtYanıtla
sahtekarlıkmobilWeb@haberler.com:

İşte bunlar hep cahillik.öykü yırtma bir taraflarını boşuna.

32
3
yanıtYanıtla
benten:

bu programı izleyenlere şaşıyorum. Seviyesiz ucuz saçma reyting için şaklabanlık yapılan bir programı acun da aldı ya gözümden iyice düştü.

26
3
yanıtYanıtla
JaleMobil-IOS:

Acuna laf yok o çok seviyeli güzel proğramlar yapıyor helal olsun adama tekbaşına nerden nereye geldi neler geçirdi aylesini kaybetti yine yılmadı ??buna ancak sapka çıkarılır

6
20
yanıtYanıtla
Üşüyorum Mobil-IOS:

Ben evsiz bir Çocuğum. Kardeşlerim Ayşe, Fatma , Ali , Mehmet de benim gibi. Kar yağışı olacak dediler. Soğuktan donacağız. Donarak Ölmek çok acı veriyormuş ne olur donarak ölmemize izin vermeyin bugün kardeşlerimden birini sokakta kimsesiz bir şekilde görürseniz ona sıcak bir Çorba ya da korunacağı eski bir battaniye verin.Korkmayın sizi ısırmaya takati yok canınıza kastetmeye de. Bu Yarışmayı izledikten sonra kaz tüyü yorganlarında mışıl mışıl uyuyan büyüklerim, bir yerlerde Ölmek üzere olduğumuzu unutmayın.ne olur duyarlı olun.

19
5
yanıtYanıtla
emel taş:

orda kazanması gereken bir kişi vardı o da ayşanur du haksızlık etiler kıza

7
9
yanıtYanıtla
urfaliMobil-ANDROID:

bu programın kendisi skandal zaten rezillik ötesi

8
3
yanıtYanıtla
Öner Demırkıran Mobil-IOS:

Her tarafta Acun fenomen oldu birazda fakiri fukarayı ğörse iyi olur

6
1
yanıtYanıtla
arife:

ezgi o yarışmanın birincisi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title