Haberler

Adliye Önünde Kobani Eylemcilerine Baltalı Saldırı

Güncelleme:

Antalya'da gözaltına alınan Kobani eylemcilerine destek vermek isteyen gruba baltayla saldıran T.D. "Bunların arasında benim bayrağımı indiren var mı?" dedi.

Antalya'da geçen hafta adliye binası önünde toplanan gruba elindeki kılıçla saldıran ve serbest bırakılan T.D., bu kez baltayla geldi. Çevredeki vatandaşları IŞİD'e katılmaya çağıran T.D., adliye polisi tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

"BUNLARIN ARASINDA BAYRAĞIMI İNDİREN VAR MI?"

'Kobani eylemlerinde izinsiz gösterilere katıldıkları ve kamu malına zarar verdikleri' iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi 17 Ekim günü adliyeye sevk edildi. Bu kişilere destek vermek için bir grup adliye binası önüne geldi. Sloganlar atan grup, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı tarafından uyarıldı. Grup aldırış etmeyince Başsavcı Bağcı polise talimat vererek bunların bahçe dışına çıkmalarını sağladı. Adliyeye geldikten sonra motosikletinden inen T.D. bina önünde bekleyen gruba yönelik, "Bunların arasında benim bayrağımı indiren var mı?" diye sordu.

ELİNDEKİ KILIÇLA SALDIRDI

Gruptan ses çıkmaması üzerine elindeki bidon içerisindeki benzini göstericilere doğru döken T.D., motosikletinde bulunan ve üzerinde 'Deli Gaddar' yazılı kılıcı çekti. T.D.'nin elindeki kılıçla saldırdığını gören eylemciler, sağa sola kaçıştı. T.D., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürülen T.D., gece saatlerde ifadesinin alınması ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken kılıcına el konuldu.

"HER TÜRK ERKEĞİNİ IŞİD'LE BERABER SAVAŞMAYA ÇAĞIRIYORUM"

Saldırgan T.D. bu sabah saatlerinde yine adliye önüne geldi. Demircide yaptırdığı 'Osmanlı baltası'nın sapına bez bağlayan T.D., yanında getirdiği teypten marşlar çalmaya başladı. Bir yandan da elindeki kağıtta yazan metni okumaya çalışan T.D., çevredeki vatandaşları IŞİD'e katılmaya çağırdı. "Her Türk erkeğini IŞİD'le beraber PKK'ya karşı savaşmaya çağırıyorum. Kola içmeyin, sakal bırakın" diye bağırmaya ve küfürler etmeye başlayan T.D.'ye polisler müdahale etti. Hiçbir direnç göstermeyen ve gözaltına alınan T.D., elindeki baltayı da teslim etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Bağcı Antalya Kobani Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

menduh:

Keske her Türk bunun gibi deli olsa da bu heinlere karsi ciksalar

22
20
yanıtYanıtla
CEVAPLIYORUZ:

HELAL OLSUN .

22
18
yanıtYanıtla
sıradan vatandaş:

o baltayı musait bir yerine sokarlar çok erksin ya git şimdi işid türkmen köylere saldırıyor internet artisi

20
18
yanıtYanıtla
FETHİYELİ:

helal sana aslanım. . .

19
17
yanıtYanıtla
xortis:

İŞİDE DESTEK VERENLERE BİR BAKMÜSLÜMANIM DİYENLERE BAKSANA. KAFA KESİP , TECAVÜZ ETMEK, İÇİN HER TÜRK GENCİNİ İŞİDİN SAFLARINA KATMAYA ÇALIŞIYOR. SAVCI DA SERBEST BIRAKIYOR. TÜRKİYE BİR ZAMANLAR MÜSLÜMANDI. NE BU YA, BU ADAM İŞİDİ SAVUNUYOR, İSTANBULDA KURANA AYAK BASIYORLAR. HAYIRDIR MİLLİYETÇİ TÜRK HALKI

7
15
yanıtYanıtla
VIZZZZ:

bir deli bütün kekoları darmadağın etmiş işte kürt bu kadar cesur yav hehehe

11
11
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

nereli olduğun belli değil eminim göçmensin ve kameraları görünce öyle şahlandın polisimizde film izler gibi seni izliyor elinde sopalı biri karşına çıksın yine hangi deliğe gireceğini şaşırısın ama işte gündoğmuş sana ordaki insanlar hepsi okumuş kültürlü sen ise kaıncı yüzyıldan kalma kafayla anca o kadar olur cahil faşist yobaz

13
8
yanıtYanıtla
MÜCAHİDÜL FİLLAH ALLAH YOLUNUN FEDAİSİ:

İşte Türkiye nin böyle vatan severlere ihtiyacı var her ilde her ilçede her nahiye de her köyde böyle bir vatan severe acilen ihtiyacımız var çok acil olarak duyurulur!Bu vatan severin Yüce Yaratan yar ve yardımcısı yolu açık bahtı ak olsun!

15
6
yanıtYanıtla
kızıltepeli:

şimdi yine serbest bırakırlar şerefsizi.

9
11
yanıtYanıtla
özdal:

şehır ayısı gel doğuda yap onu kıme hava atıyorsun bayrak herkesın bayrağıdır . mutlaka bı hayat kadınına hava atıyordur

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title