Haberler

Bu Hayvanın İçine Şeytan Kaçmış

Güncelleme:

Hollanda'da bir hayvan çiftliğinde çekilen görüntülerde bir keçinin başını 360 derece döndürdüğü görülüyor.

Hollanda'da bir hayvan çiftliğinde çekilen görüntülerde bir keçi, başını 360 derece döndürüyor.

360 DERECE DÖNDÜREBİLİYOR

Hollanda'da bir hayvan çiftliğinde çekilen görüntülerde bir keçinin, Exorcist filminde içine şeytan kaçan başroldeki kız gibi başını 360 derece döndürdüğü görülüyor.

Keçinin bu ilginç tavırlarına şaşıranlar, keçinin içine şeytan kaçtığını iddia ettiler.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hollanda Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (14)

övgü Allahındır:

bu olayı cübbeli Ahmet, cübbesiz Nihat hacaya sorun kesin konuyla ilgili bir uyduruk hadisleri vardır

12
28
yanıtYanıtla
senın hocanı cagır madem:

kapat o cenenı

yanıt0
yanıt0
matemetiksiz..:

360 derece bumu? haber başlığı yapanın biraz geometri çalışması lazım.

19
2
yanıtYanıtla
TIPI TIP:

BOS HABER

6
3
yanıtYanıtla
Durumsuz:

bildiğin goat simulator olmuş bu :)

1
5
yanıtYanıtla
TIPI TIP:

BOS HABER NE VAR BUNDA SANKI

3
2
yanıtYanıtla
suphi:

ciddi misiniz bu nasıl bi haber ya düzgün haberler koyun

0
3
yanıtYanıtla
TIPI TIP:

ULA HERSEYE MAYDONOS OLMAYIN SU YORU MLARA BAK

0
3
yanıtYanıtla
DÖNENCE:

KOYUN SÜRÜ MUHABBETİ YAZIK YA HAYVAN ESNEKLİK KAZANMIŞ BEYİNLER BOŞ. .

2
0
yanıtYanıtla
hoşuma gidiyo:

salaksınız

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title