Haberler

Bozdağ: Çözüm Süreci Sonunda Şehitlerin Ruhları da Mutlu Olacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'çözüm süreci'nin nihai sonucundan şehitlerin ruhlarının da mutlu olacağını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'çözüm süreci'nin nihai sonucundan şehitlerin ruhlarının da mutlu olacağını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Antalya'da partisinin Kepez Olağan Kongresi'nin açılışına katıldı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde partililere seslenen Bozdağ, Türkiye'de ciddi muhalefet açığı sorunu olduğunu, diğer partilerin meydanlarda söyledikleriyle iktidara gelince Ankara'da yaptığı icraatların aynı olmadığını belirtti. Bozdağ, MHP'nin 1999 seçimlerinde milletvekili seçilen Nesrin Ünal'ın zorla başını açtırdığını öne sürdü. Buna karşılık AK Parti'nin başörtü sorununu ortadan kaldırdığını kaydeden Bozdağ, AK Parti'nin çıkar çevrelerini rahatsız ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı sarayına ilişkin tartışmalara değinen Bozdağ, AK Parti'nin lüks sevdalısı gibi gösterilerek algı operasyonuyla yıpratılmak istendiğini ileri sürdü. AK Parti'nin milletvekilleri lojmanlarını boşalttıran bir parti olduğunu anlatan Bozdağ, Saltanat peşinden koşuyor olsak bu adımı atmazdık" dedi. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilinceye kadar Ankara Keçiören'de 4 odalı bir evde kaldığını, eşyalarının da herkesinki gibi olduğunu söyleyen Bozdağ, Cumhurbaşkanının 12 yıldır halkın arasında oturduğunu açıkladı. Bozdağ, "Efendim şu kadar masraf yapılmış, şöyleymiş, böyleymiş. Bakın bu bir iftiranın dillendirile dillendirile gerçekle ikame edilme çabasıdır. Tayyip Erdoğan'ı bu millet kardeşlerini tanıdığı gibi tanır. İftiralara kurban etmez. Boşuna kendinizi yormayın" dedi.

CHP DEĞİŞİME VE GELİŞİME AYAK UYDURUMADI

CHP'nin değişime ve gelişime ayak uyduramadığını iddia eden Bozdağ, "Eğer CHP mantığında kalsaydık değerli Antalyalılar Allah sizi inandırsın 1970 Murat'a Mercedes niyetine binmeye hala devam ederdik" dedi.

Bütün değişimlere karşı çıkan CHP'nin temsil makamına da karşı çıktığını ileri süren Bozdağ, Çankaya Köşkü'nün, Pembe Köşk'ün açlık, kıtlık ve sefalet döneminde yapıldığını söyledi. Bugün ise Türkiye'nin büyük ve güçlü bir ülke olduğunu belirten Bozdağ, Suriyeli sığınmacıları kastederek, bugün Türkiye'nin kendisine misafir gelenlere 5 milyar dolar yardım yapan bir ülke haline geldiğini vurguladı.

Bozdağ, "Cumhurbaşkanlığı hizmet binası Cumhurbaşkanımızın şahsi malı değil ki. Bu milletin malı. Oraya gelenler bu devlet ve millet adına ağırlanacak. Hizmet edilecek. Bundan herkesin iftihar etmesi, onur duyması lazım. Türkiye'nin gelişimini gösteren sembol eserlerden biri olmuştur. İftira kampanyasını yapanlara buradan bir kez daha sesleniyorum. Siz 12 yıldır Türkiye'nin Başbakanı olan, ağustos ayından bu yana da Cumhurbaşkanımız olan sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 5 yıldızlı otellerde yemek yerken gördünüz mü? Düğün yaparken gördünüz mü? İftar programlarına katılırken gördünüz mü? 12 yıldır beraber çalışıyoruz, ben bir defacık olsun rastlamadım. Bir tane örnek göstersinler lüks bir yaşantıya dair, yok. Ne yapıyorlar. İftira üstüne iftira atıyorlar. Algı operasyonuyla bu milletin gözünden Recep Tayyip Erdoğan'ı düşüremezsiniz. Çünkü o milletin gönlündedir" diye konuştu.

Türkiye'yi plan ve projeyle geliştirmeye çalıştıklarını anlatan Bozdağ, muhalefetin hiçbir plan ve projesi olmadığını anlattı. Muhalefetin terör de dahil olmak üzere hiçbir konuda çözüm önerisi olmadığını da öne süren Bozdağ, "Eğer iedolojik siyaset olmasa CHP, MHP ve BDP kimseden hiç oy alamaz" dedi.

EN ÖNEMLİ AÇIĞIMIZ BÜTÇE DEĞİL, MUHALEFET AÇIĞI

Türkiye'nin en önemli sorunlarının başında muhalefet açığı olduğunu, siyasetin dönüşüme ihtiyacı olduğunu, kötü siyaset yapanın Osmanlı tokatı yediği zaman muhalefetin de değişeceğini kaydeden Bozdağ, "En önemli açığımız bütçe açığı değil, muhalefet açığıdır. Türkiye'nin güçlü bir muhalefeti de olmalıdır" dedi.

Bozdağ çözüm süreciyle ilgili olarak da Türkiye'de terörü sonlandırmak için olağanüstü hal de olmak üzere geçmişte denenmemiş yol kalmadığını belirtti. "Sinekleri etkisiz hale getirmekle mesele bitmiyor" diyen Bozdağ, Türkiye'de terörün sona erip silahların susup bırakılması için çalıştıklarını söyledi. Bunların ise muhalefet tarafından bölücülük olarak nitelendirilip eleştirildiğini söyleyen Bozdağ, şehitlerin ruhunun da bundan incinmeyeceğini, mutlu olacağını kaydetti. "Bizim şehitlerimiz terör dursun, kan akmasın diye şehit olmuştur. 'Ben şehit olayım başka Mehmet şehit olmasın' diye şehit olmuştur" diyen Bozdağ, bu sürecin nihayete ulaşması halinde şehitlerin dua edip Allah'a şükredeceğini kaydetti. "Biz bu işe gövdemizi koyduk" diyen Bozdağ, MHP'nin ise bunun istismarını yaptığını iddia etti.

Bozdağ konuşmasını tamamladıktan sonra AK Parti'ye CHP ve MHP'den katılanlara rozet taktı. Bozdağ daha sonra Yozgatlılar Derneği'ni ziyaret etti. Ardından onuruna verilen yemeğe katılan Bozdağ, Konyaaltı ilçe teşkilatının kongresine geçti. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bekir Bozdağ Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title