Haberler

Bodrum'da Polis Otomobiline Çarpıp Kaçan Şüpheliler Kayıplara Karıştı

Güncelleme:

Bodrum'da şüpheli bir otomobili durdurmak isteyen polis ekiplerinin aracına çarparak kaçan kişiler polisi ve jandarmayı peşine taktı.

Polis otomobiline çarpıp kaçan şüpheliler kayıplara karıştı

BODRUM'da şüpheli bir otomobili durdurmak isteyen polis ekiplerinin aracına çarparak kaçan kişiler polisi ve jandarmayı peşine taktı. Bodrum'dan 10 kilometre uzaklıktaki kurulan barikatı görünce yakalanacaklarını anlayan şüpheliler otomobili bırakıp kaçtıkları ormanlık alanda kayboldu.

İhbar üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri Torba Kavşağı'nda önlem alıp, ihbar edilen aracı durdurmak için önlem aldı. İçerisinde 3 kişinin olduğu otomobili durdurmak için kavşakta önlem alan polislerin üzerine araçlarını süren şüpheliler 48 UE 322 plakalı sivil polis otomobiline çarpıp, kaçtı. Bodrum-İzmir karayolunda polisi peşlerine takan şüpheliler yaklaşık 10 kilometre gittikten sonra Güvercinlik Mahallesi yakınlarında, kapanlı tuzak kuran ve jandarma ile polis ekipleri fark etti. Yakalanacaklarını anlayan şüpheliler, otomobilden inip ormanlık alana kaçarak izlerini kaybettirdiler. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, polis ve jandarma ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title