Haberler

Bodrum-Çeşme'de Neler Oluyor?

Aşk tatili tam gaz

Uzun bir süre Amerika'da kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde Bodrum'da ortaya çıkan Sanem Çelik, sevgilisiyle birlikte tatile devam ediyor. Önceki gün Gündoğan'daki sörf kulübünde görüntülenen ünlü oyuncu; İskender Paydaş'ın orkestrasında saksafon çaldığı öğrenilen erkek arkadaşıyla baş başa vakit geçirdi. Yedi saat boyunca sarmaş dolaş oturan ikili, oturdukları yerden bir kez bile kalkmadı!

Has ailesi tatilde

Ünlü işadamı Can Has ve eşi Ahu Has, Bodrum tatilleri sırasında objektife takıldı. Önceki gün yelkenli tekneleriyle Cennet Koyu'na demir atan Has çifti, bol bol denize girdi. Can Has, sudan neredeyse hiç çıkmazken, eşi de onu izledi.

İş dünyası tavlada kapıştı!

İş dünyasının ünlü isimleri Süleyman Orakçıoğlu, Ahmet Keçeli ve Ali Tükenmez; önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Moon Beach'te görüntülendi. Arkadaşlarıyla birlikte tavla turnuvası düzenleyen ünlü işadamları, heyecan dolu karşılaşmalara imza attı. Çevredekilerin büyük ilgisini çeken turnuvanın galibi, merak konusu oldu.

Anne-kız gezmede

Geçtiğimiz yıl üçüncü kez anne olan ünlü şarkıcı Niran Ünsal, 1 yaşındaki kızıyla Bodrum Gümüşlük'te görüntülendi. Kızı Liva'yı omzunda taşıyan Ünsal, "Çok mutlu bir evliliğim var. Her şey çok güzel" dedi.

Derin de botokslandı!

Bodrum'da tatil yapan Derin Mermerci, yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Önceki gün Gümüşlük'te yürüyüşe çıkan Mermerci'nin dudaklarına botoks yaptırdığı görüldü. Mermerci; yüzünü gizlemeye çalışsa da, şiş dudaklarıyla görüntülenmekten kurtulamadı.

Coşkun'a durmak yok

Ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun, tatille işi birleştirdi. Bir süredir Bodrum'da tatil yapan Coşkun, bu arada oyuncu Sema Öztürk'ü forma sokmak için kolları sıvadı. Önceki gün Yalıkavak'ta yürüyüş yapan Coşkun ile Öztürk, daha sonra birlikte denize girdi.

Eşi ve baldızıyla tatil yapıyor

Ekranın sevilen ismi Erkan Petekkaya, eşi Didem Petekkaya ve baldızı Ayşegül Karaca ile Çeşme'de tatil yapıyor. Önceki gün Alaçatı'daki Tuval Restoran'da yemek yiyen üçlü, daha sonra yürüyüşe çıktı. Gazetecilere takılmadan duramayan Petekkaya, "Cennet gibi bir yerde çalışıyorsunuz. İşiniz çok zor!" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Erkan Petekkaya Bodrum Çeşme Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title