Haberler

Bodrum Buika Bodrum'u Büyüledi

Bodrum Buika Bodrum'u büyülediİspanya'da aşkın büyülü sesi olarak tanınan dünyaca ünlü sanatçı Buiko Bodrum Antik tiyatro'da verdiği konserde binlerce kişiyi hayran bıraktı.

Bodrum Buika Bodrum'u büyüledi

İspanya'da aşkın büyülü sesi olarak tanınan dünyaca ünlü sanatçı Buiko Bodrum Antik tiyatro'da verdiği konserde binlerce kişiyi hayran bıraktı.

İspanyolların dünyaca ünlü sanatçısı 44 yaşındaki María Concepción Balboa Buika yeni albümü Vivirsin Miedo'nun dünya turnesi kapsamında Bodrum Antik tiyatro'da verdiği konserde sanatseverleri büyüledi. Aralarında sanatçılar Alp Kırşan ve eşi, Metin Uca, Ege, Demir Demirkan gibi ünlü isimlerinde bulunduğu yaklaşık 1500 kişinin izlediği konserde yeni albümünün yanısıra En mi Piel ve la Noche Mas Larga albümlerindeki şarkılarada yer veren ve şarkılarını reggae, Ragga, Flamenko, R&B, afrobat ve Gospel ile harmanlayan usta sanatçının şarkı aralarında Bodrum ve Türkiye ile ilgili yaptığı sıcak açıklamalar bol alkış aldı. Flamenko ile cazı bir araya getirerek, Flamenko'yu farklı boyutlara taşıyan ve dünya müziğine yepyeni bir tarz kazandıran Buika sahnede kaldığı iki saat süresince enerjik performansı ve sahnede yaptığı espirilerle dikkat çekti. Buika 'Gelmeden önce buranın Antik bir tiyatro olduğunu öğrendim, böyle büyülü bir hava ile karşılaşacağımı tahmin etmiyordum hava sıcak insanlar çok sıcak böyle bir ortamda saatlerce söyleyebilirimö dedi.

Buika 7 Ağustos akşamı İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranları ile buluşacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İspanya Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title