Haberler

BJK Akhisar Maç Özeti

Güncelleme:

Beşiktaş Akhisar Belediyespor maç özeti ve golleri. 21 Aralık Pazar akşamı oynanan mücadelenin özet görüntüleri.

Beşiktaş 3 Akhisar Belediyespor 1 maç özeti. Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçı golleri. Beşiktaş Akhisar Belediyespor deplasmanında aldığı galibiyetle liderliği tekrar devr aldı. BJK Akhisar maçının geniş özetini ve gollerini izleyebileceğiniz ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca maçın tartışmalı pozisyonları, maç sonu röportajlar, maç öncesinde ve sonrasında yaşananlardan derlenen video görüntüleri..

BEŞİKTAŞ 3 AKHİSAR BLD. 1 MAÇIN GOLLERİ

(1-0)

(2-0)

(2-1)

(3-1)

Spor Toto Süper Lig 14. haftasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayan Beşiktaş, zorlu karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.

Başakşehir Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 24. dakikasında Cenk Tosun'un kafa golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, devreyi bu skorla üstün tamamladı.

SOSA İLK GOLÜNÜ ATTI

İkinci yarının 68. dakikasında frikikten harika bir gole imza atan Jose Sosa, skoru 2-0 yaparken siyah beyazlı formayla ilk golünü attı.

BİLAL FARKI 1'E İNDİRDİ

Konuk ekip Akhisar Belediyespor'da Bilal Kısa'nın 75. dakikadaki füzesi durumu 2-1'e getirdi.

TÖRE AKHİSAR'IN FİŞİNİ ÇEKTİ

Uğur Demirok'un sakatlanması ve oyuncu değiştirme hakkı olmaması nedeniyle sahada 10 kişi kalan Akhisar'ı yıkan golü 90+4'te Gökhan Töre attı ve skoru 3-1 yaptı.

Beşiktaş kritik mücadeleden aldığı galibiyetle puanını 32 yaptı ve tekrar zirveye çıktı. Akhisar Belediye ise 17 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Akhisar Belediyespor Cenk Tosun Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title