Haberler

Birecik'te Evde Yangın: 2 Ölü

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi'nde bir evde elektrik kontağından dolayı çıkan yangında belediyede güvenlik görevlisi 45 yaşındaki Osman Çiçek ile eşi, 40 yaşındaki Zühre Çiçek öldü.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi'nde bir evde elektrik kontağından dolayı çıkan yangında belediyede güvenlik görevlisi 45 yaşındaki Osman Çiçek ile eşi, 40 yaşındaki Zühre Çiçek öldü.

Birecik Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Osman Çiçek'e ait Saha Mahallesi'ndeki evden dumanların yükseldiğini gören komşuları, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine eve giden ekipler girdiği evin yatak odasında Osman ile Zühre Çiçek çiftinin cesetleriyle karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde vücutlarının büyük bölümünün yandığı belirlenen Çiçek çiftinin cesetleriyapılan inceleme ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İtfaiye ekipleri yaptığı ilk incelemede ise yangının elektrik kontağından çıktığını belirledi. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Çiçek Şanlıurfa Birecik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

yadigar altaymobilWeb@haberler.com:

Halama enisteme allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun bunu yapanlarin allahidan bulsunlar onlar bizim yuregimizi yakti allahta onlarkini yaksin

3
0
yanıtYanıtla
yadigar altaymobilWeb@haberler.com:

Halama enisteme allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun bunlari yapan bizim yuregimizi yakti allahta onlari yureklerini yaksin allah bunu yaniniza koymaz

1
0
yanıtYanıtla
NECMEDDİN KORKMAZ:

ALLAH RAHMET RAHMET ETSİN

0
0
yanıtYanıtla
abdulselam:

osman abiden cok cay içtim cok güzel insandı allah ramet etsin

0
0
yanıtYanıtla
eliff..mobilWeb@haberler.com:

Çok acı üzüldüm...allah rahmet etsin.

0
0
yanıtYanıtla
ivana sert:

çok üzüldüm basları sağolsun çocuklarını darda bırakmasın allah inşallah amin

0
0
yanıtYanıtla
nakşi:

allah gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title