Haberler

Bılıc: "Feyenoord Turistlik Seyahate Gelmiyor"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord'un turistlik seyahate gelmediğini ve yarın en önemli maçlarını oynayacaklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord'un turistlik seyahate gelmediğini ve yarın en önemli maçlarını oynayacaklarını söyledi.

Feyenoord ile yarın akşam Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı oynayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Sözlerine cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kapıya sıkışarak hayatını kaybeden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu için "Başınız sağ olsun" diyerek başlayan tecrübeli teknik adam, "Yarınki maç bizim adımıza çok önemli. Birkaç gündür medyaya bakıyorum herkes bizim turu geçtiğimizi Play-off turunda hangi takımla eşleşeceğimiz konusunda laf söylüyor. Ancak yarın akşam bizi zor bir görev bekliyor. Hollanda'daki ilk maçta ciddi bir avantaj yakaladık. Feyenoord çok ciddi bir takım buraya turistik seyahat için gelmiyorlar. Ayasofya'yı gezme planları da yok. Bizi yenip turu geçmek için geliyorlar. Biz de en oradaki kadar iyi oynamamız lazım. Bütün bunları yaptığımız takdirde turu geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

"YÜZDE YÜZ HAZIR OLAN FUTBOLCULAR SAHADA OLACAK"

Hırvat çalıştırıcı, ilk maçta oynadıkları taktiğin bir benzerini sahada uygulayacaklarını yarın yüzde yüz hazır olan oyuncuların sahada olacaklarını kaydetti. Basın mensuplarının transfer hakkındaki sorularına ise Slaven Bilic, "Transfer konusunda ikinci başkanımızla her gün irtibat halindeyim. Onlarda ellerinden geleni yapıyorlar. Mutlaka bir şeyler olacaktır ancak transferler Feyenoord maçına yetişmedi. Biliyorsunuz transferde olay tamamen bize bağlı değil. Ancak bu konuda iyimserim iyi şeyler olacaktır. Ne kadar erken olursa o kadar iyi" dedi.

Tecrübeli hoca, siyah-beyazlı takımın yeni transferlerinden Demba Ba'nın her geçen gün form tutmaya başladığını ancak oynamak için henüz hazır hale gelmediğini kaydetti.

Bilic, yarınki karşılaşmada taraftarların tribünü tamamen doldurmalarını isteyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Slaven Bilic Feyenoord Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title