Haberler

Bilecik Ticaret Odası'ndan Bozüyük OSB'ye Ziyaret

Güncelleme:

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Ticaret Odası tarafından Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yönelik bir ziyaret programı düzenlendi.

Ziyaretlerde ilk olarak Midal Kablo Fabrikası'na gerçekleştirildi. Burada fabrika toplantı salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Midal Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Hamid R. Al Zayanı, Türkiye de ciddi bir pazar patlaması olduğunu söyledi.

Özellikle yatırımları bu bölgeye yapacaklarını söyleyen Hamid R. Al Zayanı, enerjinin çok gerektiği sektörlerde teşvik konusu gerçekleştiğinde burada daha fazla yatırım görüleceğini ifade etti.

Yatırımların Türkiye'ye kaymasında ki en büyük sebeplerden bir tanesi devam eden istikrar olmasıdır diyen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise, "Bizler belediye, ticaret odası ve milletvekilimiz ile birlikte ilçemize yapılacak bütün yatırımlarda kendilerine bir telefon kadar yakın olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

Ticaret Odası Başkanı Buğra Levent de "Kendisine Bozüyük'e sağladığı katma değerlerden dolayı teşekkür ederken şükran borçlu olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Midal Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Hamid R. Al Zayanı'ye, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, TSO Başkanı Buğra Levent tarafından ihracat ve yabancı yatırımcı ödülü verildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Türkiye Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title