Haberler

Beyşehir'de Başarılı Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

Konya’nın Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, başarılı ortaokul öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

Konya'nın Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, başarılı ortaokul öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

Ortak sınavlar kapsamında Beyşehir'de ilçe birincisi olan ortaokul 8.sınıf öğrencisi Simge Begümsu Çevik, ikinci olan Alim Serdar Aydoğdu ve üçüncü olan Berkay Ay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Şube Müdürü Yusuf Karabacak, okul idarecileri, öğretmenleri ve velileri ile beraber Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Kaymakamı Başıbüyük, öğrencileri elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik etti. Ortaokuldan liseye geçiş sınavlarında ilk üç sırayı paylaşan öğrenciler ile öğretmenleri ve velilerini ödüllendirmek için makamında bir araya getirdiklerini aktaran Başıbüyük, "Bu öğrencilerimizin başarısı çok büyük. İnşallah bu çalışma temposu ve disiplinini önümüzdeki yıllarda da bir hayat boyu sürdürürler. Hedefledikleri üniversitenin ilgili bölümlerini kazanırlar, orada da başarılı olarak önce kendilerine sonra ailelerine ve ülkelerine faydalı yetişmiş birer insan olurlar" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen de, öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen okul idarecisi, öğretmen ve öğrenci velilerini tebrik ederek, aslında tüm öğrencilerin gönüllerinde başarılı ve birinci olduğunu söyledi.

Kaymakam Başıbüyük, öğrencileri tam, yarım, çeyrek altınla ödüllendirerek çeşitli hediyeler verdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Başıbüyük Beyşehir Taşdelen Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title