Haberler

Beykoz'da Mers Virüsü Tehlikesi

Güncelleme:

Beykoz Devlet Hastanesi'nde virüs paniği. Hac'dan yeni gelen yaşlı kadın , "Mers virüsü" şüphesiyle Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servisi karantinaya alındı.

Beykoz'da Mers virüsü endişesi. Beykoz Paşabahçe Devlet Hastanesine tedavi için gelen bir vatandaşın Mers virüsü taşıyor olabileceği şüphesiyle karantinaya alındığı bildirildi. 1 hafta önce Hac vazifesini yaparak Türkiye'ye dönen yaşlı bir kadın, mide bulantısı ve yüksek ateş şikayetiyle Beykoz Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne getirildi. Bilindiği üzere şu sıralar oldukça ürkütücü bir virüs olarak bilinen Mers virüsünün belirtileri yüksek ateş ve mide bulantısıdır. Doktorlar da bu şikayetlerle gelen hastayı acilen karantinaya alındı. Devlet hastanesinin Acil Servisi hasta yakınlarına kapatılarak olası Mers virüsüne karşı tedbirler alındı. Hastanenin acil servisinde yatmakta olan hastalar çevre hastanelere taşınırken acil bölümüne hasta alınmıyor ve vatandaşlar çevre hastanelere yönlendiriliyor.

SUUDİ ARABİSTAN'DA ÇOK YAYGIN

ortanlarına göre Yaşlı kadın Suudi Arabistan'dan 1 hafta önce döndüğü için bu durum Mers virüsü şüphesini kuvvetlendiriyor. Mers virüsü Suudi Arabistan'da sık görülen hastalıklar arasında yer alıyor. Virüs şüphesi taşıyan yaşlı kadının kimliği henüz belirtilmezken Beykoz Devlet Hastanesi'nden Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne nakil edileceği bilgisine ulaşıldı.

UZMANLAR UYARMIŞTI

Suudi Arabistan topraklarında sık görülen ve develerden insanlara bulaşabildiği belirtilen Mers virüsü ile ilgili uzmanlar Hacı adaylarını uyarıyor. İşte uzmanların Hac'a gidecek adaylar için yaptığı virüs uyarısı ve korunma yolları -

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Suudi Arabistan Beykoz Hac Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title