Haberler

Beşir Derneği Manisalı Yardıma Muhtaçlara Elini Uzattı

Güncelleme:

Türkiye'nin 155 noktasında yardıma muhtaç insanlara elini uzatan Beşir Derneği, Manisa'da açtığı temsilcilik ile ihtiyaç sahiplerine erzak ve giyim yardımında bulunuyor.

"Gönüller yapmaya geldik" sloganı ile Türkiye'nin 155 noktasında yardıma muhtaç insanlara elini uzatan Beşir Derneği, Manisa'da açtığı temsilcilik ile ihtiyaç sahiplerine erzak ve giyim yardımında bulunuyor. Beşir Derneği İl Temsilcisi Mustafa Akdoğan, hayırseverlere çağrıda bulunarak, yardıma muhtaç vatandaşların ise mutlaka ve mutlaka kendilerine ulaşmasını istedi.

Türkiye'de 155 noktada açtığı temsilcilikler ile muhtaç insanlara yardım elini uzatan Beşir Derneği Manisa'da açtığı il temsilciği ile Manisalı vatandaşların yardımına koşmaya hazırlanıyor. Şuana kadar 5 Manisalı yardıma muhtaç aileye giyim ve erzak yardımında bulunduklarını belirten Beşir Derneği Manisa İl Temsilcisi Mustafa Akdoğan şöyle konuştu:

"Manisa'da yeni bir yapılanma sürecine girdik. Yardıma muhtaç insanlara gerek yüzyüze, gerek mektup ve gerekse de dijital ortamda yardım etmeye çalışıyoruz. Yardıma muhtaç vatandaşlar Beşir derneğine ait olan www.besir.derneği.org adresine ulaştıklarında sitede girildiğinde 2 buton var. Yardım istiyorum ve bağış yapıyorum şeklinde. Bize ulaştıklarında genel merkez tarafından bizlere haber veriliyor. Bizlerde yardıma muhtaç insanların adreslerine giderek gerçekten yardıma muhtaç mı şeklinde araştırma yapıyoruz. Şuan Manisa'da 5 aileye ayda erzak ve giyim yardımının yanı sıra 50 ila 100 TL arasında yardımda bulunuyoruz. Yardıma muhtaç insanlarımızın yardım istemesinin yanı sıra hayırsever vatandaşlarımızda bize ulaşarak yardımda bulunmasını istiyoruz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akdoğan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title