Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic Müslüman Mı Oldu ?

Güncelleme:

Sırp gazeteciler, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in yapıcı konuşmalarına ve mantalitesine hayran kaldı. Hırvat çalıştırıcının çok değiştiğini söyleyen medya mensupları, basın toplantısının ardından "Bilic müslüman mı oldu?" diye kendi aralarında şakalaştı.


SIRBİSTAN'DA GÜNÜN KONUSU OLDU

Beşiktaş'a ve tüm Türkiye'ye bayram havası estiren 4-0'lık Partizan galibiyetinden sonra, rakip takımın tribünlerinin önünden ayrılamayan ve Sırp taraftarların coşkulu tezahüratlarını ayakta alkışlayan Bilic'in bu jesti, Sırbistan'da en çok konuşulan konu oldu. Partizan takımını da överek basın toplantısında Sırp gazeteciler tarafından ayakta alkışlanan Hırvat teknik adam için ilginç yorumlar yapıldı.

YÖNETİMİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Basın toplantısından sonra kendi aralarında Bilic'i konuşan Sırp gazeteciler, "Bilic çok güzel konuştu. İyi bir hoca olduğunu bir kez daha gösterdi. Türkiye onu çok değiştirmiş. Sakal da bırakmış. Galiba Bilic müslüman olmuş" diye yorum yaptılar. Maçtan önce Hırvat olduğu için Sırp tribünler tarafından yuhalanan fakat maç sonrası jestleri nedeniyle tüm Sırbistan'ın gönlünü kazanan Bilic, Beşiktaş Yönetimi tarafından da takdir edildi.

SEZON SEVİNELİM

Maçtan sonra dönüş uçağında yöneticilerin tebriklerini kabul eden Hırvat hocanın, daha yolun başında olduklarını söyleyerek, asıl tebrikleri sezon sonunda kabul etmek istediğini söyledi. Karşılaşmadan sonra tüm oyuncularını tek tek kutlayan ve onlara her zamanki gibi oynadıklarını söyleyerek ayakların yere basması gerektiğini hatırlatan Hırvat hoca, sabaha karşı dönmelerine rağmen takıma izin de vermedi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Slaven Bilic Partizan Beşiktaş Türkiye Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title