Haberler

Beşiktaş Kasımpaşa'yı 5-1 Yendi

Güncelleme:

Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup etti ve ligde liderliğe yükseldi. Ev sahibi ekip, maçı 9 kişi tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş ve Kasımpaşa, Kasımpaşa'nın Recep Tayyip Erdoğan Stadında karşı karşıya geldi. Önder Özen ve Slaven Bilic'i karşı karşıya getiren mücadelede gülen 5-1'lik sonuçla Beşiktaş oldu.

GOLLER

Siyah-Beyazlıların golleri 4'te Mustafa Pektemek, 38'de Demba Ba, 50'da Motta, 75'te Olcay Şahan ve 86'da Sosa'dan geldi. Ev sahibi ekibin tek golünü ise Tunay kaydetti.

İKİ KIRMIZI KART

Kasımpaşa'da 53'te Barış Başdaş ve 77'de Adem Büyük kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 58 yaptı. Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

Adınızı Yazın:

seba ligi deyip bjk şampiyon yapmak buna denir.

9
25
yanıtYanıtla
KamilMobil-ANDROID:

Geçen hafta başaksehir maçında BJK nin verilmeyen penaltısından kimse bahsetmiyor hakemlerin en çok kolladığı takımlar GS ve FB dir.

20
8
yanıtYanıtla
Çarşılı:

Şampiyon Beşiktaş. formanda ter olmaya geldik.

14
8
yanıtYanıtla
N.B.CmobilWeb@haberler.com:

BEŞİKTAŞ DA HAİN GEZİCİLERDENMİS...YANİ BESİKTAS HAİNDİR...

2
19
yanıtYanıtla
N.B.CmobilWeb@haberler.com:

SOL PARTİLER KAYBEDECEK...TÜRKİYE KAZANACAK İNŞALLAH....

11
9
yanıtYanıtla
TÜRKmobilWeb@haberler.com:

Allah belani versin besiktas. Kupon yatirinca mac kaybederler kimse yatirmayinca rahat mac kazanirlar sikeciler Allah belani versin besiktas

7
13
yanıtYanıtla
N.B.CmobilWeb@haberler.com:

VATANA BAYRAĞA ZARAR VEREN..HAİNLERLE BİRLİKTE OLANLAR HAİNDİR..NANKÖRDÜR.. KALLESTİR...

3
13
yanıtYanıtla
oktaymobilWeb@haberler.com:

Sampiyon

9
5
yanıtYanıtla
19mobilWeb@haberler.com:

Abi maçta şike var

6
7
yanıtYanıtla
hakan pekcanmobilWeb@haberler.com:

Sikeeee

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title