Haberler

Beşiktaş 2 Kasımpaşa 0 Maç Özeti (BJK K.Paşa Maçı Golleri)

Güncelleme:

Kara kartal Demba Ba ile kazanmaya devam ediyor. BJK K.Paşa maç özeti. BJK K.Paşa golleri. Süper Lig maçlarından geniş özet görüntüler. Süper Lig'in 10.haftasında Beşiktaş Kasımpaşa'yı ağırladı. Maça golle başlayan taraf ev sahibi Beşiktaş oldu. Beşiktaş'ı Kasımpaşa karşısında öne geçiren gol Demba Ba'dan geldi. Maçın geniş özeti ve detayları haberimizde.

Kara kartal Demba Ba ile kazanmaya devam ediyor. Beşiktaş Kasımpaşa maçının özeti. BJK Kasımpaşa maçından goller ve tartışmalı pozisyonlar. Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında Beşiktaş, ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk golü ev sahibinden geldi. Siya Beyazlı ekibin golcü oyuncusu Demba Ba kazanılan penaltı atışını gole çevirdi. Beşiktaş Kasımpaşa mücadelesinin geniş özeti ve maçın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Tunay Torun yaptığı faul sonucu sarı kart gördü

27

GOOOLLLL! Demba Ba top ve Isaksson'u farklı köşelere göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

26

Demba Ba topun başında.

25

Kasımpaşa'da Mert ve İlhan sarı kart gördüler.

25

Beşiktaş penaltı kullanacak. Mert'in müdahalesinde Ersan yerde kaldı.

21

Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Ceza sahasına havalandırılan topu Babel, Ramon'dan önce alıp Cenk'le karşı karşıya kaldı. Vuruş yerine pas deneyen Babel, topu Tunay'a çıkardı. Tunay'ın sert vuruşu Cenk'i geçti ancak çizgi önünde bekleyen Necip, kafa vuruşuyla Kasımpaşa golünü önlemiş oldu.

20

Kasımpaşa sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Yine Demba Ba uzaklaştırdı.

17

Gökhan ve Sosa'nın üstüste paslaşmaları sonrasında Sosa yerden ortayı açtı. Isaksson topa sahip oldu.

17

Beşiktaş 1 dakika içinde 2ç köşe vuruşunu kullandı. Ancak sonuç yok.

14

Adem Büyük'ün uzaktan vuruşu kaleye uzak bir noktadan yandan dışarı gitti

14

Demba Ba tehlikeyi savuşturdu.

13

Kasımpaşa kaleyi çaprazdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Tunay topun başında.

8

Veli ile hızlı çıkan Beşiktaş'ı Erhan durdurdu ve bir sarı kart da Erhan gördü.

7

Ramon Motta Tunay'a yaptığı faul sonrası sarı kat gördü. Yardımcı hakem bu sarı kart için Özgür Yankaya'yı uyardığını belirtmeliyiz. Yankaya ilk anda devam demişti.

6

Sosa ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem Yankaya devam dedi.

4

Atiba kendisine yapılan faulü hemen Sosa'ya aktardı. Sosa bekletmeden içeri doldurdu. Uygun pozisyonda Demba Ba kafayı vurdu. Isaksson dondu kaldı ama top İsveçli kaleciye çarptı. Ba yerde iken Isaksson topa sahip oldu.

1

Kasımpaşa maçın başında önemli bir pozisyon yakaladı. Soldan Scarione'nin getirdiği topta Adem uygun pozisyonda yerden vurdu. Ama top kaleye yönelmedi.

MAÇ ÖNCESİ Maçın ilk düdüğü geldi. Kasımpaşa maça başladı. Her iki takıma da başarılar.

MAÇ ÖNCESİ Kasımpaşa'nın 11'i: Isaksson, İlhan, Sancak, Mert, Erhan, Scarione, Kerem, Tunay, Castro, Babel, Adem

MAÇ ÖNCESİ Beşiktaş'in 11'i: Cenk, Serdar, Ersan, Necip, Motta, Atiba, Veli, Gökhan, Sosa, Kerim, Demba Ba

MAÇ ÖNCESİ Beşiktaş taraftarının stadyumu doldurduğunu söylemek ne yazık ki mümkün değil.

MAÇ ÖNCESİ İstanbul'da soğuk rüzgarlı bir hava var. Ancak yağmur henüz yok. Şu anda hava sıcaklığı 9 derece.

MAÇ ÖNCESİ Karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Maçın hakemi Özgür Yankaya

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Kasımpaşa Demba Ba Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title