Haberler

    Beşiktaş-Feyenoord Maçı Hollanda Basınında Geniş Yer Buldu

    Hollanda medyası, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda dün akşam oynanan Beşiktaş-Feyenoord maçına geniş yer ayırdı.

    Gazete ve televizyonlar, geçen hafta sahasında 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Beşiktaş'a 3-1 yenilen Feyenoord'un Şampiyonlar Ligi rüyasının bittiğini dile getirdi.

    Maçı canlı yayımlayan NOS televizyonu, Feyenoord'un maça iyi başladığını belirttiği haberde, Demba Ba'nın 28. dakikada attığı golden sonra durumun değiştiği ifade etti. Rotterdam ekibinin skoru 1-1 getirdikten sonra da umutlandığına yer verilen haberde, Demba Ba'nın ikinci golüyle bu "umutların uçtuğu" anlatıldı.

    De Telegraaf gazetesi ise haberi, "Sıcak Türk hamamı" ve "Rüya bitti" başlıklarıyla okuyucularına duyurdu.

    Feyenoord'un evinde 2-1 kaybettiği maçın rövanşında 3-1 mağlup olduğunu yazan gazete, "Demba Ba'nın 3 golünden sonra Feyenoord Şampiyonlar Ligi'ni unutabilir" ifadelerini kullandı. Feyenoord'un maça iyi başladığını ileri süren gazete, Sven van Beek'in 28. dakikada golle sonuçlanan hatasının Rotterdam ekibinin dengesini bozduğunu yazdı.

    "Feyenoord savunma hatalarından dolayı Şampiyonlar Ligi’nden elendi" başlığını tercih eden AD gazetesi, geçen sezon Hollanda Birinci Futbol Ligi'ni (Eredivise) 2. sırada tamamlayan Rotterdam ekibinin, Beşiktaş karşısındaki ikinci maçında da başarılı olamadığını dile getirdi.

    Bu sonuçtan sonra Hollanda’dan Şampiyonlar Ligi'nde bir tek Ajax’ın mücadele edeceğine yer verilen haberde, Feyenoord'un son yıllarda Avrupa arenasındaki başarısızlığına dikkat çekildi.

    Feyenoord'un geçen hafta evinde oynadığı maçtakine benzer hatalar yaptığını belirten gazete, Rotterdam ekibinin sezon başında takımdan ayrılan yıldız oyuncuların yerini dolduramadığının altını çizdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Feyenoord Hollanda Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title