Haberler

Beşiktaş, Asteras'la 2-2 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Asteras Tripolis'le 2-2 berabere kaldı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş ile Yunan ekibi Asteras Tripolis karşı karşıya geldi.

Theodoros Kolokotronis Stadı'nda oynanan ve Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Moreira Sousa'nın düdük çaldığı mücadele 2-2'lik eşitlik ile sona erdi.

GOLLER DEMBA BA, GÖKHAN TÖRE, BARRALES VE PARRA'DAN

Beşiktaş'ı öne geçiren golleri 15. dakikada Demba Ba ve 61. dakikada penaltıdan Gökhan Töre kaydederken, Asteras Tripolis'e beraberliği getiren sayıları ise 72. dakikada Barrales ve 83. dakikada Parra kaydetti.

Öte yandan Beşiktaşlı Atiba, 73. dakikada ikinci sarı kartı görerek oyundan atıldı.

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 9 yaparak gruptan çıkmayı garantilerken, Asteras Tripolis ise 5 puanda kaldı ve gruptan çıkma umutlarını yitirdi.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Asteras Tripolis Portekiz Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

doğrusu:

Sanki büyük takımla berabere kalmış gibi sevinirken anlıyoruz gerçeği. .

5
9
yanıtYanıtla
Remzi:

Şu hakemlerle oynamayı kesin işinize bakın kart gören futbolcuya prim vermiyeceksin.

7
1
yanıtYanıtla
BJK:

karakartal bu :))

6
1
yanıtYanıtla
AtaMobil-IOS:

Beşiktaş'ı tur için tebrik ederim saha çok ağırdı , yağmur , çamur , ama iyi mücadele eden Kartal turu almasını bildi diğer takımlara başarılar

5
1
yanıtYanıtla
pink:

helal!! :)

5
0
yanıtYanıtla
despot:

seyit denen serefsizdende adam olmaz

2
0
yanıtYanıtla
selo:

yönetimin kart konusunda fuculara ciddi uyarilar vermesi lazim , ilerde daha kötu sonuclar olabilir , yine de basarilar , yolunuz acik olsun . .

0
0
yanıtYanıtla
yzb:

Fikret orman niye açıklama yapmadı acaba maçtan önce, mesela gözümüz üzerinde diyebilirdi. . . . . . Deseydi oyuncusu belki atılmazdı. . . . . . . BJK. li oyuncular TC. liginden alıştıkları için rahat hareket etmeye bir ara baktım önüne gelen sarı alıyor. . . . . Neyse yine ucuz atlatıldı 2-3 kırmızı olabilirdi. . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
yzb:

Bu BJK akıllanmaz böyle giderse 2 . ci turda işi zor. . . . . Oyunu tam rakibe kabullendirmişken sanki bir anda pil biter gibi her şey alt üst oluyor. . . . . Böyle giderse çok maç kaybeder. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title