Haberler

Bergen'in Veliahtı Yeni Aşka Tutuldu

Güncelleme:

Bergen'in veliahtı en fazla yurtdışı ekstrasına uçan sevilen ünlü sanatçı Özlem Özen uzun süre sonra yeni bir aşk haberiyle basının ilgi odağında!

Sürpriz pasta yeni bir Aşk mı?

Merhum sanatçılarımızdan Bergen'in (Acıların Kadını) veliahtı fantezi müziğin sevilen ismi ünlü sanatçı Özlem Özen uzun süredir yurtdışına konsere gidiyordu. Sanatçı hem konser hem aşk için uçuyormuş

UZUN ZAMANDIR YALNIZDI!

Seda Sayan'ın eski eşi Onur Şan ile sayanla evli olduğu dönemde yaşadığı fırtınalı aşkın sonrasında, aşk hayatına uzun süre ara vererek işlerine yoğunlaşmıştı. Geçtiğimiz akşamüzerinde resmi olan bir pastanın sanatçının mekânında sahne alması için ısrarla teklifte bulanan Kral Clup'ın sahibi tarafından sanatçının Avrupa da organizasyon işlerini yürüten Seval Yazarla birlikte üzerinde resmi bulanan pasta kesmeleri gözlerden ırak bir aşkın objektiflere yakalanışı oldu!

Üzerinde resmi olan bir pasta'nın sanatçı daha Türkiye'deyken kesilmesi yeni bir aşkın habercisi mi yoksa dedirtti!

Yurtdışında en fazla konser veren sanatçılar arasında ilk sıralarda yer alan uzun süredir özel yaşantısını basından saklamayı başaran Acıların Kadını ünlü sanatçı Bergen'in ilk ve tek veliahtı sevilen ünlü sanatçı Özlem Özen, popüler halk müziği sanatçısı Onur Şan'ın Seda Sayan'la evli olduğu dönemde sevgilisi olarak da hafızalara kazınmıştı.

Uzun zamandır gözlerden ırak bir hayat yaşayan ve çok sık yurtdışına turneye çıkan sanatçı merhum sanatçı Bergen'in veliahtı ünlü sanatçı Özlem Özen önümüzdeki hafta Almanya'nın Stuttgart kentinin gözde eğlence mekânı Maksim Taverna'da sahne alacak. Sanatçı Stuttgart konseri sonrası başta Köln olmak üzere Fransa'nın Paris ve Avusturya'nın Viyana şehirlerinde bir dizi konserler verecek ekstra gecelerinde sahne alacak.

YAKINDA BİR TV SHOW'UNDA!

Müzik dünyamızın efsane merhum yıldızı acıların kadını Bergen'in veliahtı ünlü sanatçı Özlem Özen önümüzdeki günlerde televizyon show programı hazırlayıp sunacak.

BASIN PEŞİNDEYDİ!

Uzun süredir Magazin basınının peşinde olduğu ünlü sanatçı Özlem Özen, gözlerden uzak bir hayat yaşasa da aşk'ın etkisi altında kalmış olmalı ki; Geçtiğimiz akşam mekânında sahne alması için ısrar eden Avrupalı gazino patronu sanatçının Avrupa'daki konser ve organizasyon işlerini yürüten menajer Seval Yazar ile birlikte Kral clup'da resimli pasta kesmeleri magazin basınında yeni aşk mı geliyor algısıyla geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seda Sayan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title