Haberler

'Ben Bilmem Eşim Bilir'de Dudak Isırtan Kıskançlık Hikayesi

Güncelleme:

Kanal D'nin, sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı beğeni ile izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'in son bölümüne; Deniz Hanım'ın kıskançlığı damgasını vurdu.

EŞİNİ, GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMAYLA KONTROL EDİYORMUŞ

İşi gereği sık sık seyahat eden Onur Bey'in, otelde yalnız olup olmadığını anlamak için Deniz Hanım, bir yöntem geliştirdiğini belirtti. Görüntülü konuşma yaptıkları sırada odayı kontrol eden Deniz Hanım, bununla da yetinmeyip koridorun ve holün görüntüsünü de istediğini belirtti.

UYURKEN KAMERA AÇIK OLUYORMUŞ

Onur Bey uyurken de kameranın açık kalmasını isteyen Deniz Hanım, bu hareketiyle herkese dudak ısırttı. Görüntülü telefon yokken, eşinin odada olduğunu anlamak için sifonu çektirmesi ise herkesi kahkahaya boğdu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İlker Ayrık Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

rtük uyuma ruma acıma:

yunanlı ilker milleti kandırıyorsun bu8nlali falan değil sadece rum oyunu

4
28
yanıtYanıtla
muammamobilWeb@haberler.com:

Demekki kocasına güvenmiyor. Güvenen biri bunu yapmaz.

24
3
yanıtYanıtla
KARDELEN:

hasta

21
6
yanıtYanıtla
A DEMBA BA:

Menfaatleri için, eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirten böyle saçma sapan programları yapanlara yazıklar olsun. Millette ahlak edep diye bir şey bırakmadılar.

21
3
yanıtYanıtla
adaletmobilWeb@haberler.com:

Ahahah: yazık adama ya:

19
4
yanıtYanıtla
manisalı hayri:

bu yarışma yüzünden evde hanımla kavga ediyom. bana durup duurp bak bak onlarda koca ama eşleri nasıl bakımlı kısacık giyiyorlar onlar da koca onlar niye senin gibi yobaz değil diyor. diyor işte tüm gün çene. bezdim yeminlen

16
3
yanıtYanıtla
rum ilker:

bunlar bir rum senaryosudur. . . bu rum türk insanıyla dalga geçiyor. . evli falanda değiller. . rum ilker gezi olaylarında nasıl halkı kışkıtıyordu hatırlayın

9
9
yanıtYanıtla
yorumcu:

ARKADAŞIM MADEM BU KADAR GÜVENSİZLİK VAR ARADA NE İÇİN EVLENDİNİZ O ZAMAN

18
0
yanıtYanıtla
Celebi:

Belli kimselerce olmayan şeyler gayet doğalmış, aslında olması bu şeklinde anlatılıyor. İşin üzücü tarafı bunu ''medeniyet, çağdaşlaşma'' kisvesi altında bizlere sunuyorlar. Bol bol Atatürk''ten bahseden bu kimseler, Atatürk''ün adını karaladıkları gibi, Atatürkçülüğü de lekelemenin peşindeler. Batının bilimini değil, yozlaşmış toplum yapısını örnek gösteriyorlar. Kültür, sanat, bilimsel sohbet ve belgesel programlarının yerini Bu Tarz Benim, Ben Bilmem Eşim Bilir, Acun Programları vb. leri alıyor. Herkesin takip ettiği en az bir dizisi var. Bu dizi ve programlarda toplumun ahlaki değerleri yerle ihsan edilmiş durumda. Ülkemi ALS hastalarına benzetiyorum. Gözlerimin önünde adım adım eriyor ve ben çaresizce onu izliyorum. .

13
5
yanıtYanıtla
zeynep:

adamın yerinde olsam inadına kız alırım odaya

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title