Haberler

Bedirhan Gökçe, Şiir Yarışmasında İzleyicileri Coşturdu

Güngören Belediyesi'nin düzenlediği liseler arası şiir yarışması kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Yarışmanın galibi galibi şiir ve müzikleriyle tanınan sanatçı Bedirhan Gökçe'nin katılımıyla belli oldu.

Güngören Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde liseler arası şiir okuma yarışmasının finali şiir ve müzikleriyle tanınan sanatçı Bedirhan Gökçe'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Müziklerinin yanı sıra danslaryla da geceye damga vuran Gökçe salonda bulunan izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

23 kişi arasından finale kalan 10 öğrenci okudukları İstanbul, kahramanlık ve kutlu doğum temalı şiirleriyle salonda bulunan seyircilere sanatla dolu dakikalar yaşattı. Birincinin notebook kazandığı yarışmada jüri seçimini Tuncay Azaphan Anadolu İlteşim Lisesi öğrencisi Sinem Bayraktar'dan yana kullandı. Bayraktar okuduğu 'Anlat Be İstanbul' adlı şiiriyle yarışmada ipi göğüsleyen isim olarak aynı zamanda büyük ödülün de sahibi oldu. Yarışmada 2. olan Güngören Anadolu İmam Haip Lisesi öğrencisi Sena Gece tablet bilgisayar kazanırken, üçüncülük elde eden İzzet Ünver Lisesi öğrencisi Fırat Aslan ise fotoğraf makinesinin sahibi oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Güngören Gençlik Meclisi Başkanı İlbeyi Dağlar, "Güngören Gençlik Meclisi olarak 2006'dan bugüne hiç ara vermeden durmadan proje üreten sosyal alandan tutunda siyasete edebiyata tarihe, kültürel etkinliklere kadar farklı alanlarda projelerimizi sürdürdük ve hala da devam ediyoruz. Bu seferki programımızda Güngören'deki genç arkadaşlarımızla şiir okuma yarışması yapıldı. Tek tek okulları gezdik, öğretmenlerimiz de bize yardımcı oldu. Çok fazla konuşmak istemiyorum dolu dolu bir program olacak. Sunumda da gördüğünüz üzere 2009 yılında Güngören Gençlik Meclisi 20'den fazla ilde sevgi kütüphaneleri açtı. 2009 yılında yaptığımız basın toplantısına katılan Bedirhan Bey bugün bizi kırmayarak onur konuğu olarak geldi. Ben inanıyorum ki 10 genç arkadaşımızda Bedirhan Bey kadar güzel şiir okuyacaklar. Hep beraber şiir ziyafeti olacak. Yurdun dört bir yanında kutlu doğumlar yapılıyor. Biz de şiir konumuza kutlu doğumu ekledik. Efendimizi şiirle yad edelim dedik" ifadelerini kullandı.

Sonuçlar açıklandıktan sonra yarışmanın galibi olan Sinem Bayraktar ise "Çok mutluyum Güngören belediyesi çok güzel yarışmalar düzenliyor. Adil ve güzel bir yarışma oldu. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sinem Bayraktar Bedirhan Gökçe İstanbul Güngören Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title