Haberler

Bayram Tatilinin 5 Günlük Kaza Bilançosu: 54 Ölü, 201 Yaralı

Güncelleme:

Kurban Bayramı'nda trafik canavarı yine durmadı. 5 günlük bayram tatilinde meydana gelen kazalarda 54 kişi öldü, 201 kişi yaralandı.

DHA muhabirlerinin geçtiği haberlere göre; bayram tatilinin ilk günü meydana gelen kazalarda 16 kişi yaşamını yitirdi, 56 kişi yaralandı. İkinci günkü kazalarda ise, ölenlerin sayısı 9, yaralıların sayısı 38 oldu. Üçüncü gün 3 kişinin hayatını kaybettiği kazalarda, 29 kişi de yaralandı. Dördüncü gün 6 kişi kazalarda yaşamını yitirdi, 31 kişi yaralandı. Tatilin 5'inci bayramın son gününde ise 20 kişi kazalarda hayatını kaybetti, 47 kişi yaralandı.

TATİLİN 5'İNCİ GÜNÜ MEYDANA GELEN KAZALAR

NEVŞEHİR: 5 ölü, 1 yaralı

Nevşehir'in Ürgüp ve Acıgöl ilçelerinde meydana gelen iki kazada 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Ürgüp'ün Ortahisar Beldesi'nde önündeki kamyona arkadan çarpan otomobildeki Kemal Dirlikyapan ve Mehmet Onbaşı olay yerinde, sürücüsü Arif Paslanmaz ise kaldırıldığı hastanede öldü. Kazada 1 kişi yaralandı. Acıgöl'deki kazada, yolun karşısına geçen amca çocukları 20 yaşındaki Yasin Gezer ile 6 yaşındaki Mete Nuh Gezer, otomobilin çarpması sonucu öldüler.

TRABZON: 2 ölü, 10 yaralı

Trabzon'da düğünden dönenleri taşıyan minibüs, Düzköy İlçesi Beypınarı Yaylası yolunda şarampole yuvarlandı. 65 yaşındaki Aşikar Nazire Birinci ve kardeşi 52 yaşındaki Yadigar Birinci'nin öldüğü kazada, 10 kişi yaralandı.

ESKİŞEHİR: 2 ölü, 7 yaralı

Eskişehir'in Alpu İlçesi yakınlarında dikkatsizlik sonucu iki otomobil çarpıştı, otomobillerden birinin sürücüsü 55 yaşındaki Orhan Erdem ile yanında oturan oğlu 36 yaşındaki İsmet Erdem öldü, iki otomobilde 7 kişi de yaralandı.

BOLU: 2 ölü, 3 yaralı

Bolu'da meydana gelene iki ayrı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yakınlarının cenazesine giden ailenin içinde bulunduğu otomobil orta refüje girerek sürüklendi. Kazada 1 kişi ölürken, 3 kişi yaralandı. Diğer kazada ise Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü 42 yaşındaki Şükrü Kılıç hayatını kaybetti.

MERSİN : 2 ölü

Mersin'in merkez Toroslar İlçesi Akbelen Bulvarı'nda durakta otobüs durağında beklerken minibüsün çarptığı Caner ve Müfide Aydın çifti yaşamını yitirdi.

GAZİANTEP: 2 ölü

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken hafif ticari aracın çarptığı Suriye uyruklu 50 yaşındaki Emine Hamidi ile torunu 4 yaşındaki Sanduz Kantumani yaşamını yitirdi.

AYDIN: 1 ölü, 8 yaralı

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, çarpışan iki otomobil takla attı, kazada bir kişi ölürken, 5 kişi yaralandı. Bayram ziyaretine giderken kazada hayatını kaybeden Güngör Akkaş'ın akrabalarına kavuşmasına 10 kilometre kaldığı öğrenildi. Bu arada Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında da 3 kişi yaralandı.

DENİZLİ: 1 ölü, 3 yaralı

Denizli'de, bir otomobilin başka bir otomobile arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada Fırat Hünkar öldü, 3 kişi yaralandı.

SAMSUN: 1 ölü, 1 yaralı

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde kontrolden çıkan traktör, yol kenarındaki drenaj kanalına uçtu. Kazada 12 yaşındaki Oğuzhan Bilir öldü, ağabeyi traktör sürücüsü Halil Bilir yaralandı.

ANTALYA: 1 ölü

Antalyanın Kaş İlçesi'nde motosikletiyle minibüse çarpan 47 yaşındaki Ogün Eriş, iç kanama sonucu öldü.

İZMİR: 1 ölü

İzmir'in Konak İlçesi'nde, bayramın ikinci günü arkadaşlarıyla gezerken otomobil çarpan lise öğrencisi 16 yaşındaki Arda Erdal, kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.

ADIYAMAN: 9 yaralı

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde ambulans ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sağlık personeli, 6 kişi yaralandı. Yine Adıyaman Besni'de meydana gelen 3 ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

ORDU: 4 yaralı

Ordu'nun Gölköy İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobilin köprüden dereye uçması sonucu, araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

MUĞLA: 1 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybettiği motosikletten düşen kasksız ve ehliyetsiz 18 yaşındaki Mehmet Fatih Ayral ağır yaralandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Nevşehir Adıyaman Aydın Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title