Haberler

Başkent'te PKK Yandaşları Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Güncelleme:

Ankara'da, PKK'nın kuruluş yıl dönümünü bahane eden maskeli grup ortalığı savaş alanına çevirip iş yerleri ve bankamatikleri ateşe verdiler.

Başkent Ankara'da 1978'de Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Fis Köy'ünde kurulan PKK'nın kuruluş yıl dönümünü bahane eden maskeli grup ortalığı savaş alanına çevirdi. Bankamatikler ve iş yerlerini molotofla ateşe veren gruba polis müdahale etti.

SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER

Mamak, Tuzluçayır ve Natoyolu'nda PKK'nın kuruluş yıldönümünü bahane eden maskeli bir grup ortalığı savaş alanına çevirdi.

MARKETİ YAKTILAR

Yol kapatan grup, etrafa havai fişek ve molotoflarla saldırdı. Yüzleri maskeli grup Natoyolu'nda bulunan bankamatikler ile içerisinde müşterisi bulunan bir marketi ateşe verdi.

KAYIPLARA KARIŞTILAR

Polisin müdahale ettiği grup ara sokaklara dağılarak kayıplara karıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Lice Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (129)

rkılıçmobilWeb@haberler.com:

Bunlar Yüzünden Mahsun ve pkk ile işi olmayan Kürtler de zan altında kalıyor. Bunları vurmak serbest olsun bitsin. İdam lazım bu ülkeyenye

46
3
yanıtYanıtla
erbainmobilWeb@haberler.com:

Alacağın bir Sniper her eylemde 2_3 kişi temizlesen bidaha eylem yapmaya cesaret bile edemezler

45
4
yanıtYanıtla
Cengiz34:

Ben bir türk olarak Kürt kardeslerimin yanindayim, cesaret, mertlik ve yigitligi onlardan ögrendim. Türk kökenli kardeslerim burda sadece ziya gibi atip tutuyorlar, yeri geldigindende saklanacak yer bulamiyorlar inanin.

7
40
yanıtYanıtla
cengiz tuğtağ:

vurun bu şerefsizleri vurun vurun vurun

43
3
yanıtYanıtla
6,murat:

Yıl 1937 Atatürk ve yanındaki devlet erkânı Tunceli’ ye gelip köprü açılışı yapacaktır. Köprünün ucundaki karakol basılır 33 askerimiz şehit edilir. Peşinden telefon hatları kesilir, pusular kurulur ve bir Jandarma taburu vurulu 56 askerimiz daha şehit edilir. Tüm bu hainliği yapanların elebaşı Seyit Rıza’ dır. Başbakanımızın ‘’hikayesi yürek burkucudur’’ dediği İngiliz uşağı Seyit Rıza…Yaptıklarının hesabı sorulurken Suriye’deki İngiliz elçiliğine yazdığı ve yardım istediği mektubu İngiltere – Londra’da The Natianol Archives diye İngiltere Devlet Arşivinde FO 371/20864/E5529 numaralı belge olarak hali hazırda duruyor. İsteyen fotokopisini dahi alabiliyor. (Daha fazla detayına girmiyorum. Bazı hainler bu belge için evet Seyit Rıza yazmış ama katliamı durdursunlar diye yazmış diyorlar. Öyle olduğunu varsayalım; devlet niye durduk yerde katliam yapmaya başladı acaba bu soruyu hiç sormuyoruz ilginç değimli?

40
5
yanıtYanıtla
DağarslanMobil-IOS:

Maskeleri Cikarsinlarda Gorelim Kim Olduklarini...Kahrolsun Pkk ve yandaslari...

39
4
yanıtYanıtla
kateMobil-ANDROID:

aynı. şeyi benim mahallemde yapsınlar gördügumun alnının ortasina çıkarım domuz kurşununu

36
5
yanıtYanıtla
Yaman TÜRKMEN:

Olayların olduğu bölgeler ne yazıkki alevi kardeşlerimiz çoğunluk olduğu bölgeler. Onların adlarının pkk ile anılmaması için bizzat kendilerinin müdahale etmesi gerekirdi. Hani bir marketteki çevik kuvvet polislerinin gençler tarafından kovulduğu gidin camide bekçilik yapın denildiği yerler

34
4
yanıtYanıtla
göktürk:

bunlari yakalayip hepsini benzin döküp yakacaksin böyle su sikmayla olmaz

33
5
yanıtYanıtla
erdalMobil-ANDROID:

bu yorum yazanlar varya hepiniz ayni it siniz daha dunekadar katletmediginiz adam kalmadi faili mecular on binleri buldu butun koyleri yakip insanlari diri diri yaktimiz o zaman kimse yazmazdi nerde polis nerde devlet daha dun devlet kendi subaylarini katletiler PKK nin ustune atilar yakalandilar kim vurmus devlet kendisi kimse yazmadi nerde polis bu fasistlik sizde varsa daha cok eylem gorursunuz

5
33
yanıtYanıtla
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title