Haberler

Başkent'te 3 Kadına Tecavüz Eden Saldırganlar Yakalandı

Güncelleme:

Ankara'da akıllara durgunluk veren olay meydana geldi. Silah zoruyla ev basan, 3 kadına tecavüz edip evdeki kıymetli eşyaları alan 4 kişi yakalandı.

Başkent'te silah ve bıçak tehdidiyle girdiği evde bulunan 3 kadına tecavüz edip, cep telefonu ve paralarını gasp eden kişi veya kişiler kayıplara karıştı. Olaydan sonra çalışma başlatan polis yabancı uyruklu 4 kişi yakalandı.

SİLAHLA EV BASTILAR

Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Sağlık Mahallesi'nde bulunan bir eve silah ve bıçak zoruyla giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, evde bulunan 1 erkek ve 4 bayanı darp etti. Saldırganlar evde bulunanların telefon ve paralarını gasp etti.

3 KADINA TECAVÜZ EDİP KAÇIRDILAR

Saldırganlar, daha sonra evde bulunan 3 kadına tecavüz ederek evden zorla götürdü. Polis, gasp ve tecavüz olaylarını gerçekleştiren kimliği meçhul kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; 18.10.2014 günü gerçekleşen olayın detayları aktarıldı. Çankaya ilçesi, Toros Sokak'ta bulunan bir güzellik salonuna müşteri olarak gelen dört kişi, işyeri çalışanını bıçakla yaraladı. Burada çalışan bir bayana da tecavüz etmeye kalkışan şahıslar, çalışanlara ait çok sayıda telefon ve bir adet dizüstü bilgisayarı alıp, buradan kaçtı.

"TECAVÜZ ETTİLER"

Aynı şahıslar ilk olaydan yaklaşık dört saat sonra Çankaya ilçesinde bulunan ve günü birlik kiralanan bir ikameti gözlerine kestirdi. Daireye giren şahıslar ellerinde bulunan tabanca ve bıçaklarla 3 bayanı etkisiz hale getirdi. Bayanların, cep telefonu, ziynet eşyası ve paraları gasp eden zanlılar, üç bayana tecavüz etti. Şahıslar daha sonra bayanları kendi kullandıkları otomobille Kazan ilçesindeki boş bir fabrikaya götürdü. Zanlıların burada da bayanlara tecavüz ettiği belirtildi.

"5 SAAT SONRA YAKALANDILAR"

Olaydan sonra kayıplara karışan şahısları bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu her iki olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen Suriye vatandaşı N.U., Gürcistan vatandaşı G.B. ve Türk vatandaşları B.B. ve M.A. olayda kullanmış oldukları kurusıkı tabanca ve bıçaklar ile birlikte olaydan yaklaşık 5 saat sonra yakalandı.

NELER ELE GEÇİRİLDİ?

Şahısların kullanmış oldukları araçta ve kaldıkları yerde yapılan aramada işyerlerinden aldıkları dizüstü bilgisayar, çok sayıda cep telefonu, ziynet eşyası, para ve bir adet havalı tüfek ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (83)

mersinli ahmet:

idam gelmeli.

178
0
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZ:

TAYYİP İN TÜRKİYE Yİ GETİRDİGİ NOKTA , , , ,

40
30
yanıtYanıtla
emre:

ben silahımı yastığımın altında yatıyorum üstelik tam dolduruş halinde. . daha siz uyuyormusunuz?

68
0
yanıtYanıtla
yagmur:

tek çözüm İDAM

59
1
yanıtYanıtla
maarif:

yeni TÜRKİYE

29
31
yanıtYanıtla
BUNLAR İŞİDÇİ OLABİLİR:

AKP DÜZGÜN YASA ÇIKARMAZ DA OY ALMAK İÇİN YASA YAPARSA BU DURUMU İÇLER AÇISI HALİNE. . . . . ON YILDA 160 DEFA İHALE YASASI DEĞİŞTİ

17
35
yanıtYanıtla
MİSYON BİTTİ:

KESİN İŞİDİ ADAMLAR KEDİNE ÖRNEK ALMIŞ, BU ÜLKENİN YÖNETİÇİLERİ ÇÜRÜMÜŞ İÇLERİ OYULMUŞ HER YÖNETİCİNİN AÇIĞI OLUŞMUŞ

13
39
yanıtYanıtla
MERT:

Kesin Polislerdir

12
38
yanıtYanıtla
ragi1907:

vardır bundada bı işş

39
1
yanıtYanıtla
toros:

adelet sistemi çökmüş hangi yürekli hakim savcı yargılayacak varmı

29
4
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title