Haberler

Başkandan Açık Kapı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Tüm vatandaşlarımız bana ve ilçe belediyelerimize randevusuz gelmek suretiyle isteklerini belirtebilirler.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Tüm vatandaşlarımız bana ve ilçe belediyelerimize randevusuz gelmek suretiyle isteklerini belirtebilirler. Belediyecilik millete hizmetin ilk kapısıdır. Tüm vatandaşlarımız bizlere rahatlıkla ulaşabilecekler" dedi.

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı parti toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, parti teşkilatlarına seçimlerde gösterdiği özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 200 kilometre sıcak asfalt planlaması yaptıklarını belirten Yılmaz, İl Özel İdaresi'nin altı yılda yapmayı planladığı asfaltı büyükşehir imkanlarıyla bir yılda tamamlayacaklarını söyledi.

Sorumluluklarının farkında olduklarını belirten Yılmaz, "30 Mart seçimleri Türkiye genelinde ilimizi sembolleştirdi. 19 ilçe ve büyükşehiri alarak tarih yazdık. Seçim sonuçları netleştikten sonra 19 ilçemize teşekkür ziyaretlerinde bulunduk. Bu seçimlerde siyasi nezaket kazandı, siyasi edep ve hizmet kazandı. Dedikodu ise kaybetti" diye konuştu.

Ordu'ya su ve yol müjdesi de veren Yılmaz, "Önümüzdeki hafta itibariyle ihalelerimizi yapmak suretiyle 200 kilometrelik sıcak asfalt programlıyoruz. Bu hesaplama İl Özel İdaresi'nin altı yılda planladığı asfalt programıdır. 10 bin 200 kilometrelik yol ağının 4 bin kilometresi büyükşehirde. İnşallah bu yıl içerisinde ciddi bir rahatlama sağlayacağız. Su meselesiyle ilgili yanılmışız. Seçimlerde iki yıl demiştik ama yaptığımız programlara göre bir yılda Ordu'nun tamamında su problemini çözeceğiz. Temmuz ayından itibaren hem yol hem de su anlamında Ordu ilimiz ciddi hizmetleri almaya başlayacak" şeklinde konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iki ay içerisinde Ordu'ya geleceğini müjdeleyen Yılmaz, "Bu hafta Ankara ziyaretimizde Sayın Başbakanımızla görüştüm. Ordu adına ciddi anlamda iltifat aldım. Sayın Başbakanımız iki ay içerisinde Ordu'ya tekrar geleceğinin bizlere müjdesini verdi. Biz 19 ilçe belediyemizle birlikte kardeşler topluluğuyuz. Aramızda hiçbir ayrım yok. Adil ve adaletli olacağız. Bizim için Akkuş neyse merkezde odur. Mesaimizin bir günü burada geçecekse diğeri de başka ilçelerde geçecek. Kapımız herkese açık. Randevulu çalışmıyoruz. Tüm vatandaşlarımız bana ve ilçe belediyelerimize randevusuz gelmek suretiyle isteklerini belirtebilirler" dedi.

"Belediyecilik millete hizmetin ilk kapısıdır" diyen Başkan Yılmaz, "Tüm vatandaşlarımız bizlere rahatlıkla ulaşabilecekler. Biz Ordu'yu değiştirecek vizyona ve birikime sahibiz. Her ilçemizle koordineli çalışacağız. Ötekileştirmeyeceğiz. Halkımızın ve vatandaşlarımızın her zaman içerisinde olacağız. Vatandaşlarımız bizleri kendisinden birisi görecek. Dertleri ile dertlenip, sevinçlerine ortak olacağız. Bizim bu millete minnet ve hizmet borcumuz var. Bizlere yüzde 55 destek veren hemşehrilerimizin her zaman hizmetinde olacağız. Bizim sorumluluğumuz artık daha da artmıştır. Milletimiz artık hizmete güvenini göstermiştir" diye konuştu.

Ordu'ya yapılacak hizmetlerin planlı ve programlı bir şekilde devam edeceğini belirten Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Makamlar mevkiler hiç umrumda değil. Oturduğumuz koltuğun bindiğimiz makam aracının benim için hiçbir önemi yok. Biz sadece ve sadece hizmet edeceğiz. Ben seçimden sekiz saat sonra hemşehrilerimize teşekkür ziyaretine çıktım. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Ordu'ya hak ettiği hizmetleri yapacağız. Yunus Emre, 'Gelin tanış olalım işi kolay kılalım sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz' diyor. Sorumluluğumuzun ne yaptığımızı ne yapmak istediğimizin bilinci içerisindeyiz. Uygulamalarımızla bunu göstereceğiz."

AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, "Seçimlerde özveriyle çalışan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonrada aynı disiplin ile çalışıp, AK Parti'nin Ordu'daki çıtasını daha yukarılara taşıyacağız. Seçimlerde kazandığımız büyük başarı, bizlerin sorumluluğunu daha da arttırmıştır" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ise, "Tecrübeli bir büyükşehir belediye başkanımız var. Bu tecrübenin kısa sürede hizmete döneceğine inanıyoruz. Seçimden seçime organizasyon yapan siyasi parti dönemi artık geride kaldı. Bizler sürekli çalışıyoruz. Bizler 'Durmak yok yola devam' mantığıyla her gün vatandaşlarımızın içerisindeyiz" diye konuştu..

Toplantıya AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Eski Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, İl Başkanı Hüseyin Akyol, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title