Haberler

Başkan Tütüncü, "Kepezliler Muhalefete Dersini Verecek"

Kepezlilerin 30 Mart'ta AK Parti oylarıyla sandıkları patlatarak muhalefete 1 Nisan şakası yapacağını söyleyen Başkan Hakan Tütüncü, "Kendilerini darı ambarında görenlere öyle bir ders vereceğiz ki, o dersi hayatları boyunca unutamayacaklar" dedi.

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hakan Tütüncü, Zeytinlik Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Tütüncü, temel belediyecilik hizmetleri ile içerisinde tam olimpik yüzme havuzunun ve masal parkının olduğu Kepezpark Varsak, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi, çadır tarzı spor salonu gibi eserlerle Varsak'ı, Antalya'nın en güzel yerleşim merkezlerinden biri yaptıklarını söyledi. Başkan Tütüncü, bu dönem Büyükşehir'den gerekli desteği alamadıkları için Varsak'ın tarım alanı ve kat artışı problemlerini çözemediklerini kaydetti. Başkan Tütüncü, yeni dönemde AK Partili Büyükşehir ile el ele vererek Varsak'ta, 7 mahallede tarım alanına dönüştürülen imarlı parsellerin sıkıntısını çözeceklerini ve bölgede kat artışı yapacaklarını ifade etti.

Kepezliler'in, 30 Mart'ta AK Parti'nin oylarıyla sandıkları patlatarak muhalefete 1 Nisan şakası yapacağını söyleyen Başkan Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şimdi kendisini darı ambarında görenlere öyle bir ders vereceğiz ki o dersi hayatları boyunca unutamayacaklar. Açık ara önde gittiğimizi görüyorlar. Baktıklar yalanları, dolanları da pirim yapmıyor. Şimdi son viraja geldik. Muhalefet, namertçe seçimi kazanmak için yalanlar konuşacaklar, iftiraya başvuracaklar ve dedikodular üretecekler. Bunların üzerinden seçimi kazanmaya çalışacaklar. Ama hiç kimse kusura bakmasın bu millet merttir. Mert olan milletimizin ferasetine güveniyorum. Muhalefetin yapacağı her türlü dedikoduyu, yalanı sizler sağlıklı düşünerek en güzel şekilde sandıkta cevabını vereceksiniz."

OY PUSULASI UYARISI

Başkan Hakan Tütüncü, seçim hilelerine dikkat çekerek, "Birisine de şöyle bir telefon geldi. CHP'ye tepki göstermek istiyorsanız AK Parti'nin altına mührünüzü basın, CHP'nin üzerine de bir çarpı atın. Oy ne oldu? Geçersiz oldu. Başka bir hile de para vereceğiz, oy pusulasının üzerine imza atın diyor. Atarsanız oy geçersiz olur. Seçim sandığında uyanık olacaksınız. Zeytinlik Mahallesi'nin seçmeni bugüne kadar hiç bir yalanı, dedikodu yemedi, 30 Mart'ta da hizmetin adresi, milletin partisi AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceksiniz" diye konuştu.

Toplantıya, Başkan Tütüncü'nün eşi Dr. Ayşe Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Ayşe Tütüncü Ak Parti Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title