Haberler

Başkan Mehmet Keleş Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 57 mahallenin muhtarıyla yaptığı toplantıda, birlik beraberlik içerisinde, çalışma mesajı verirken, muhtarlara bir de, öneride bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 57 mahallenin muhtarıyla yaptığı toplantıda, birlik beraberlik içerisinde, çalışma mesajı verirken, muhtarlara bir de, öneride bulundu. Keleş, önlerindeki 5 yıllık süreçte çalışma periyodunun başlangıcı olarak muhtarlardan mahalledeki ihtiyaçları liste haline getirmelerini istedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 57 mahallenin muhtarıyla, Belediye Meclis Salonu'nda, bir araya geldi. Mehmet Keleş salona girdikten sonra, muhtarlarla tek tek tokalaştı, 2004-2009 yılları arasından tanıdığı yol arkadaşlarıyla ayaküstü sohbet etti.

Keleş, muhtarlarla gerçekleştirdiği keyifli sohbette muhtarların en yetkili seçilmişler olduğuna dikkat çekerken Düzce için önemli işlere imza atacaklarını kaydetti.

Başkan Keleş "En yetkili seçilmişlerden birisi muhtardır. Cumhurbaşkanı yetkileriyle çalışır. Her şeyin sorumlularıdır. Belediye başkanıyla muhtarların takım arkadaşı olarak çalışması çok önemlidir. Ben geçmişte yaptıklarımı unutmuş olabilirim, sonuçta 5 yıl geçti. O dönemden beri görevine devam eden muhtarlarımız benden daha deneyimli hale geldi. Benim daha önceden yaptığım fazla ya da eksik şeyleri biliyorsunuz. Bu konuda bizler de birbirimize yol gösterici olacağız. Ortaya inşallah güzel bir çalışma şekli çıkartacağız" dedi.

Başkan Keleş, sözlerine şöyle devam etti; "Bize oy veren de vermeyen de eşittir. Sizler arasında da olabilir. Başka bir adayı başka bir partiyi destekleyenleriniz olabilir. Sizler bizim için eşitsiniz. Siz siyasi açıdan oy vermemiş olsanız dahi başkanınız benim. Hiç bir farklı noktaya sapmamalıyız. Düzce'ye hizmet etme noktasında birlik beraberlik noktasında olacağımıza inanıyorum."

Başkan Mehmet Keleş, mahalle muhtarlarına önlerindeki çalışma periyoduna dair bir de öneride bulundu ve muhtarlardan belediyenin de desteğini alarak mahallelerindeki eksiklikleri öncelik sırasına göre liste haline getirmelerini istedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title